Φεστιβάλ / Βραβεία

Φεστιβάλ Δράμας 2020: Βραβεία Pitching Lab και κινηματογραφικών σωματείων

στα 10

Ξεκίνησαν οι βραβεύσεις στο 43ο Φεστιβάλ Δράμας που θα κορυφωθούν το βράδυ του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου στην τελετή λήξης της διοργάνωσης.

Flix Team
Φεστιβάλ Δράμας 2020: Βραβεία Pitching Lab και κινηματογραφικών σωματείων

Απονεμήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου, λίγες μόνο ώρες πριν την τελετή λήξης του 43ου Φεστιβάλ Δράμα, στον κινηματογράφο Ολύμπια ταβραβεία του Drama Pitching Lab και τριών κινηματογραφικώνσωματείων: της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας, της Greek Society of Cinematographers και της Ένωσης ΤεχνικώνΚινηματογράφου Τηλεόρασης.


Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ Δράμας στο επίσημο site του, στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, στην επίσημη σελίδα του στο Instagram και στο κανάλι του στο YouTube.


Βραβεία Drama Pitching Lab

Η Βαρβάρα Δούκα, επικεφαλής του Drama Pitching Lab, ανακοίνωσε online τους νικητές, παρουσία όλων όσων συμμετείχαν στο φετινόδιαδικτυακό εργαστήρι: Το πρώτο βραβείο πηγε στο σχέδιο «Bajo el Arbol» (Μεξικό/Γερμανία) τωνΖιζέλ Καρμπαχάλ Ροντρίγκεζ και Φελίξ Κλι. Οι νικητές κέρδισαν χρηματικό έπαθλο 2000 ευρώ από τη Finos Film.

Το δεύτερο βραβείο απέσπασε το σχέδιο «Cloudy Water» (Eλλάδα) των Ιάκωβου Παναγόπουλου/Κωνσταντίνου Καρακώστα.Η Authorwaveπροσφέρει στους νικητές υπηρεσίες εργαστηρίου postproduction.


Βραβεία Κινηματογραφικών Σωματείων

bella 607

Το βραβείο ΟΚΛΕ των κινηματογραφικών λεσχών, το οποίο απένειμε ο Δημήτρης Καλαντίδης, πήγεστην ταινία του Εθνικού Διαγωνιστικού Προγράμματος «Bella» της Θέλγιας Πετράκη.

mare nostrum 607

Το βραβείο GSC της Ενωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών της για την καλύτερη φωτογραφία απέσπασε η ταινία «Mare Nostrum» του Δημήτρη Αναγνώστου. Το βραβείο απονεμήθηκε στον διευθυντή φωτογραφίας Γιάννη Καραμπάτσο από τον Οδυσσέα Παυλόπουλο.

βήματα

Η ΕΤΕΚΤ απένειμε το δικό της βραβείο στην ταινία της «Στα Βήματά της» της Αναστασίας Κρατίδη από το Εθνικό Διαγωνιστικό Πρόγραμμα.


Διαβάστε ακόμη:

Το Flix, που παρακολουθεί ανελλιπώς το Φεστιβάλ από το 2012 μέχρι και σήμερα, θα παρακολουθήσει το πρόγραμμα του 43ου Φεστιβάλ Δράμας online και θα σας μεταφέρει καθημερινά εντυπώσεις, αλλά και κριτικές για όλες τις ταινίες του εθνικού διαγωνιστικού τμήματος, αλλά και παρουσιάσεις των εκδηλώσεών του.

δράμα