Industry

Στα Village Cinemas ακούγονται τα πάντα με Dolby Atmos!

στα 10

H επαναστατική τεχνολογία του Dolby Atmos έρχεται στα Village Cinemas, κάνοντας την κινηματογραφική εμπειρία να ακούγεται σε όλες της τις διαστάσεις.

Flix Team
Στα Village Cinemas ακούγονται τα πάντα με Dolby Atmos!

Το Dolby Atmos ανακοινώθηκε από τα εργαστήρια της Dolby τον Απρίλιο του 2012 και ξεκίνησε να λειτουργεί τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου, με επίσημη πρώτη του την πρεμιέρα του «Brave» της Pixar στο Dolby Theatre της Καλιφόρνια στο Χόλιγουντ. Μέσα στο 2012, 25 ακόμη αίθουσες εγκατέστησαν το σύστημα, 300 ακόμη το 2013 και μέχρι τις αρχές του 2015 περίπου 2000 κινηματογράφοι στην Αμερική διαθέτουν πλέον Dolby Atmos.

Στην Ελλάδα, το επαναστατικό σύστημα που αποδίδει ρεαλιστικά, σε βάθος και με απόλυτη ευκρίνεια τον ήχο, έρχεται στις 22 Οκτωβρίου στα Village Cinemas.

Dolby Atmos

H τεχνολογία ήχου Dolby Atmos αποδείδει οποιαδήποτε ηχητική εμπειρία με απόλυτη ακρίβεια ρεαλιστικότατα, καθώς ο ήχος ταξιδεύει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση μέσα στο χώρο της αίθουσας καλύπτοντας πεδίο 360 μοιρών. Ο ήχος ταξιδεύει διαγώνια, δημιουργεί τόξα ή κινείται ενδιάμεσα παντού μέσω 128 διαφορετικών καναλιών ήχου.

Δείτε εδώ μερικά από τα βίντεο της Dolby που εξηγούν την εμπειρία του Dolby Atmos: