Industry

DOK. Incubator: Φτιάχνοντας ντοκιμαντέρ με...προοπτική!

στα 10

Στοχεύοντας στην ανάδειξη του ντοκιμαντέρ, το σεμινάριο DOK. Incubator, με την υποστήριξη του προγράμματος MEDIA, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να δοκιμάσουν νέους τρόπους διεθνούς διανομής, μάρκετινγκ και προώθησης των ταινιών τους.

Flix Team
DOK. Incubator: Φτιάχνοντας ντοκιμαντέρ με...προοπτική!

«Θέλουμε να εμπνεύσουμε νέους τρόπους εργασίας, να ενισχύσουμε το crowd funding, την κοινωνική δικτύωση, το έξυπνο μάρκετινγκ και να αλλάξουμε τον τρόπο διανομής των ντοκιμαντέρ.»

Να μια από τις διακηρύξεις του σεμιναρίου Dok. Incubator, το οποίο ξεκίνησε ως μια πρωτοβουλία του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ του Λάιπζιγκ και αφορά κυρίως ντοκιμαντέρ στο πρώτο στάδιο της ανάπτυξης τους. Αν λοιπόν θέλετε να έχει η ταινία σας ένα δυνατό σενάριο και καλές προοπτικές διανομής, αν σας ενδιαφέρουν νέοι τρόποι προώθηση των ντοκιμαντέρ, δεν έχετε παρά να συμμετάσχετε στις εργασίες του Dok. Incubator, μια νέα ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για τηνυποστήριξη σχεδίων ντοκιμαντέρ στο πρώτο στάδιο τους που δίνει ατομική υποστήριξηστη φάση της ολοκλήρωσης της ταινίας ενώ ταυτόχρονα διδάσκοντες διεθνούς κύρους καθοδηγούντους συμμετέχοντες με νέους τρόπους σκέψης για το μοντάζ, τη διεθνή διανομή, τομάρκετινγκ και την προσέλκυση του κοινού για ελπιδοφόρα σχέδια.

Dok.Incubator: Rough cut and distribution workshop

  • 9-15 Ιουλίου 2012, Τελκ, Τσεχία
  • 17-23 Σεπτεμβρίου 2012, Μπρατισλάβα, Σλοβακία
  • 30 Οκτωβρίου- 2 Νοεμβρίου 2012, Λειψία, Γερμανία

  • Ολοκλήρωση αιτήσεων έως: 15 Μαΐου 2012

Επικοινωνία: CIANT- International Centre for Arts and New Technology in Prague, Kubelikova 27,13000 Praha 3,RepubliqueTcheque,T +420 777 823111,Andrea Prenghyova

Περισσότερες πληροφορίες: www.dokincubator.net και στο e-mail andrea@docincubator.net

Διαβάστε περισσότερα για τα προγράμματα που υποστηρίζει το MEDIA και αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του MEDIA DESK HELLAS.