Buzz

Ο Ντέιβιντ Λιντς αρνείται πως έχει καινούργια ταινία στις Κάννες

στα 10

Αραγε θέλουμε να τον πιστέψουμε;

Ο Ντέιβιντ Λιντς αρνείται πως έχει καινούργια ταινία στις Κάννες

Τις προηγούμενες μέρες έγινε ένας μικρός χαμός στα social media όταν το Variety ανέφερε πως, σύμφωνα με «δυο καλά ενημερωμένες πηγές του», ο Ντέιβιντ Λιντς έχει ετοιμάσει μυστικά μια νέα ταινία κατά την διάρκεια της πανδημίας η οποία μάλιστα θα κάνει την πρεμιέρα της φέτος στις Κάννες.

Αλλά τελικά υπάρχει ένα τουίστ σε όλο αυτό. Το Entertainment Weekly μίλησε στον Λιντς για τη 4Κ επανέκδοση του «Inland Empire» και φυσικά τον ρώτησε εάν έχει καινούργια ταινία η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της στις Κάννες. Ο Λιντς απλά γέλασε και το αρνήθηκε. «Δεν έχω καμία νέα ταινία. Αυτό είναι μια απλή φήμη. Ορίστε λοιπόν. Δεν συμβαίνει. Δεν έχω ταινία. Δυστυχώς δεν έχω τίποτα στις Κάννες. Ολο αυτό δημιουργήθηκε επειδή κάποιοι σκέφτηκαν, “αυτό θα ήταν ωραίο”. Αλλά υπάρχει κάτι νέο, αλλά δεν είναι δικό μου. Δεν ξέρω ποιανού είναι. Λένε ότι υπάρχει κάτι καινούργιο στις Κάννες και δεν λένε ποιανού είναι, και κάποιοι νόμιζαν ότι ήταν η ταινία μου, αλλά δεν είναι.»

Διαβάστε ακόμα: Αυτό που ο Ντέιβιντ Λιντς θα παίξει στη νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ

David Lynch

Πάντως ο Λιντς έχει πράγματα με τα οποία ασχολείται αυτόν τον καιρό. «Ασχολούμαι με τη ζωγραφική και τη γλυπτική κάθε μέρα. Και δουλεύω και πάνω στην διόρθωση χρωμάτων και τον χρονισμό του “Lost Highway”», κάτι που ίσως σημαίνει πως κι αυτή η ταινία ίσως αποκτήσει σύντομα μια 4Κ επανέκδοση.

Ισως από την άλλη ο Λιντς λέει ψέματα πως δεν έχει ταινία στις Κάννες, εξάλλου δεν θα είναι και η πρώτη φορά που κάποιος καλλιτέχνης κάνει κάτι τέτοιο πριν αυτό ανακοινωθεί επίσημα. Πάντως δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε και πολύ μιας και το πρόγραμμα του 75ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών θα ανακοινωθεί αύριο Πέμπτη.