Buzz

Οχι μόνο Μποντ. Εμείς θα θυμόμαστε πάντα τον Ντάνιελ Κρεγκ (και) έτσι

στα 10

Πριν από δύο δεκαετίες και κάτι, ένα ξανθό κ...παιδο μάγευε την οθόνη.

Οχι μόνο Μποντ. Εμείς θα θυμόμαστε πάντα τον Ντάνιελ Κρεγκ (και) έτσι

Μπορεί ο Ντάνιελ Κρεγκ ν' αποχαιρετά για πάντα το ρόλο του ως Πράκτορας 007, αλλά κανείς δεν ανησυχεί για την καριέρα του - έχει, άλλωστε, ήδη ανακοινώσει ότι ξεκινά προετοιμασία για τον Μάκβεθ στο Μπρόντγουεϊ.

Δείτε ακόμη: H πρεμιέρα του «No Time to Die» στο Λονδίνο - επιτέλους!

Ωστόσο, όσο κι αν ο Βρετανός ηθοποιός ταυτίστηκε με τον Τζέιμς Μποντ και, μάλιστα, με τη δύση του ήρωα, την πάλη του με... το χρόνο, εμείς δεν τον ξεχνάμε στον πρώτο ρόλο του που μας έκοψε, ποικιλλοτρόπως, την ανάσα. Ο Ντάνιελ Κρεγκ έκανε το κινηματογραφικό ντεμπούτο του το 1992, στο «The Power of One» του Τζον Αβιλντσεν, δίπλα σ' έναν Στίβεν Ντορφ - μωρό. Εδειχνε, τότε, κάπως έτσι:

the power of one

the power of one

Επειτα, για μια πενταετία, έχτισε την καριέρα του στην αγγλική τηλεόραση, για να επιστρέψει δυναμικά, με την... ολόγυμνη αλήθεια του. Η ταινία ήταν το «Love Is the Devil» του Τζον Μέιμπερι, μια επιλεκτική βιογραφία του Φράνσις Μπέικον που εστίαζε στη σχέση του με τον εραστή του, τον μικρογκάνγκστερ Τζορτζ Ντάιερ. Μπέικον ο Ντέρεκ Τζάκομπι, Ντάιερ ο Ντάνιελ Κρεγκ. Δείτε παρακάτω τον ακριβώς 30χρονο, τότε, ηθοποιό, παρέα με τον Τζάκομπι και τον Μέιμπερι στην πρεμιέρα της ταινίας στο Ενα Κάποιο Βλέμμα του Φεστιβάλ Καννών και το τρέιλερ της ταινίας.

love is the devil

love is the devil