Buzz

Ο Ντάνιελ Κρεγκ θα είναι ο «Μάκβεθ» στην θεατρική παράσταση του Μπρόντγουεϊ

στα 10

Ο Κρεγκ πάει από πράκτορες σε βασιλιάδες σε μια παράσταση που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2022.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ θα είναι ο «Μάκβεθ» στην θεατρική παράσταση του Μπρόντγουεϊ

Το «No Time to Die» ήταν το κύκνειο άσμα του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ και πολλοί είναι ήδη εκείνοι που αναρωτιούνται ποια θα είναι τα επόμενα βήματα του ηθοποιού. Και από ό,τι φαίνεται το θέατρο τον καλεί ξανά.

Ο Κρεγκ θα πρωταγωνιστήσει στην θεατρική μεταφορά του «Μάκβεθ» του Γουίλιαμ Σέξπιρ, με συμπρωταγωνίστρια την Ρουθ Νέγκα ως Λαίδη Μάκβεθ, το οποίο θα ανέβει στο Μπρόντγουεϊ στις αρχές του 2022. Η παραγωγός των ταινιών «Τζέιμς Μποντ» Μπάρμπαρα Μπρόκολι, είναι παραγωγός και στην παράσταση αυτή λέγοντας πως ο Κρεγκ είναι «ένας εξαιρετικός ηθοποιός θεάτρου.»

Διαβάστε ακόμα: «Something wicked this way comes», όντως στο τρέιλερ του «The Tragedy of Macbeth»

macbeth

Αυτή δεν θα είναι και η πρώτη φορά που Κρεγκ πρωταγωνιστεί σε κάποια θεατρική παράσταση στο Μπρόντγουεϊ. Το 2009 έπαιξε μαζί με τον Χιού Τζάκμαν στην παράσταση «Steady Rain» ενώ το 2013 συμπρωταγωνίστησε δίπλα στην σύζυγό του Ρέιτσελ Βάις στην παράσταση «Betrayal». Οσο αφορά τη Νέγκα, αν και αυτή είναι η πρώτη της φορά στο Μπρόντγουεϊ, δεν είναι άγνωστη με το σανίδι. Είχε πρωταγωνιστήσει πάλι στη μεταφορά του «Αμλετ» στο Brooklyn's St. Ann's Warehouse στις αρχές του 2020 με ένα καστ από Ιρλανδούς ηθοποιούς.

Την σκηνοθεσία της παράστασης έχει αναλάβει ο βραβευμένος με Tony σκηνοθέτης Σαμ Γκολντ ο οποίος δήλωσε «είμαι πολύ ενθουσιασμένος που συμμετέχω σε αυτήν την ιστορική σεζόν καθώς το θέατρο επανέρχεται και συνεργάζομαι με δύο τέτοιους αριστοτεχνικούς ηθοποιούς σε ένα από τα πιο προκλητικά και επικά δράματα της δραματικής λογοτεχνίας.»

Πάντως δεν είναι η μόνη μεταφορά του «Μάκβεθ» που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μιας και ο Τζόελ Κοέν ετοιμάζει το «The Tragedy of Macbeth» με πρωταγωνιστές τους Ντένζελ Γουάσινγκτον και Φράνσις ΜακΝτόρμαντ για λογαριασμό του Apple TV+ το οποίο θα βγει στις αίθουσες στην Αμερική τα Χριστύγεννα και από αρχές Ιανουαρίου στην πλατφόρμα.

macbeth