Buzz

Η Ντακότα Τζόνσον αφήνει πίσω όλες τις αποχρώσεις του γκρι και πιάνει την Τζέιν Οστεν

στα 10

Δεν θα χρειαστούμε... Persuasion για να το δούμε!

Η Ντακότα Τζόνσον αφήνει πίσω όλες τις αποχρώσεις του γκρι και πιάνει την Τζέιν Οστεν

Αγαπάμε την Ντακότα Τζόνσον ήδη από το... αδικοχαμένο «Ben and Kate», εκτιμήσαμε, αν όχι τις περιπέτειές της ως Αναστέιζια, σίγουρα την προσπάθειά της στην «Suspiria» του Λούκα Γκουαντανίνο και χαιρόμαστε που η πανέμορφη, δροσερή ηθοποιός δείχνει πρόθυμη να πειραματιστεί.

Διαβάστε ακόμη: Η Ντακότα Τζόνσον ξεπερνά τον εφιάλτη του «Suspiria» με μια φωτογράφιση μόδας

ντακότα τζόνσον 607

Το πείραμα, αυτή τη φορά, θα είναι με την παρακαταθήκη της Τζέιν Οστεν και, μάλιστα, με την «Πειθρώ», το «Persuasion», το τελευταίο και πιο μελαγχολικό μυθιστόρημα της κλασικής συγγραφέως. Η διασκευή θα γίνει με τη φόρμα της ταινίας του Netflix και η πλατφόρμα δίνει τα στοιχεία: «Η Αν Ελιοτ ζει με τη σνομπ οικογένειά της, στα πρόθυρα της οικονομικής καταστροφής. Είναι μια αντισυμβατική γυναίκα με σύγχρονες ευαισθησίσες. Οταν ο Φρέντερικ Γουέντγουερθ, ο γοητευτικός άντρας που κάποτε έδιωξε μακριά, επιστρέψει στη ζωή της, η Αν θ' αναγκαστεί να επιλέξει ανάμεσα στο να αποχαιρετήσει για πάντα το παρελθόν, ή ν' ακούσει την καρδιά της που την προτρέπει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.»

ντακότα τζόνσον 607

Τη σκηνοθεσία της ταινίας θα υπογράψει η hot θεατρική σκηνοθέτης Κάρι Κράκνελ, που σκηνοθέτησε και τον Τζέικ Τζίλενχαλ στο υποψήφιο για Τόνι «Sea Wall/A Life», ενώ το σενάριο διασκευάζει ο Ρον Μπας, βραβευμένος με Οσκαρ για το «Rain Man» και η Αλις Βικτόρια Γουίνσλοου. Η ταινία προορίζεται για το 2022 - νωρίτερα απ' αυτό, ελπίζουμε, θα δούμε την Ντακότα Τζόνσον στη «Χαμένη Κόρη» της Ελενα Φεράντε που σκηνοθετει η Μάγκι Τζίλενχαλ (εδώ και το six degrees of separation) και που γυρίστηκε το καλοκαίρι στις Σπέτσες.