Buzz

Μικρό κινηματογραφικό αντίο στους Daft Punk

στα 10

Το αγαπημένο κρανο-φόρο ντουέτο της ηλεκτρονικής μουσικής διαλύεται μετά από 28 χρόνια... ρυθμού!

Μικρό κινηματογραφικό αντίο στους Daft Punk

Οι Daft Punk δεν υπάρχουν πια - η μουσική τους, φυσικά, θα μας συντροφεύει για πολλά χρόνια ακόμα. Ο Τομάς Μπανγκαλτέρ κι ο Γκι-Μανουέλ ντε Ομέμ-Κριστό αποφάσισαν, μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες μύθου, μυστηρίου και ηλεκτρονικής αποθέωσης, να χωρίσουν τις διαδρομές τους.


Στην πορεία τους, ωστόσο, έκαναν και μικρά, καμουφλαρισμένα ή όχι, περάσματα από το σινεμά. Παρακάτω τρία που μένουν αξέχαστα.

Irreversible

Ο Τομάς Μπανγκαλτέρ, σόλο, υπέγραψε τη μουσική, μαζί ανατριχιαστική και σκοτεινά ρομαντική, για το «Irreversible» του Γκασπάρ Νοέ - οι δυο τους συνεργάστηκαν ξανά στην ηχητική μπάντα του «Enter the Void».


Tron Legacy

Ναι, οι Daft Punk δούλεψαν και για την Disney. Στο «Tron Legacy» ανέλαβαν το σάουντρακ του «Tron Legacy», με 23 διαφορετικά κομμάτια. Κι όχι μόνο αυτό: χάρισαν στο σινεμά και μια γκεστ εμφάνιση! Δείτε το βίντεο παρακάτω.


Réalité

Οι Daft Punk δεν έβγαλαν ποτέ τις κάσκες τους. Ποτέ; Κι όμως, στο «Réalité» του Κουεντέν Ντιπιέ βλέπουμε τον Τομάς Μπανγκαλτέρ σε... φυσικό look, στην αίθουσα αναμονής του γιατρού!