Buzz

Η «Cruella» έκανε την πρώτη χολιγουντιανή δια ζώσης επίσημη πρεμιέρα

στα 10

Η Εμα Στόουν ήταν εκεί κι αυτό φτάνει.

Η «Cruella» έκανε την πρώτη χολιγουντιανή δια ζώσης επίσημη πρεμιέρα
φωτογραφίες Getty

Με τα μέτρα κατά της πανδημίας, οι επίσημες πρεμιέρες ταινιών ήταν, φυσικά, από τα πρώτα events που έπαψαν - παρότι αποτελούν κομβικό εργαλείο για την κινηματογραφική δημοσιότητα. Τώρα, μόλις, αυτό μοιάζει ν' αλλάζει διστακτικά.

Διαβάστε ακόμη: Επιτέλους θερινό! Αυτές είναι όλες οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες φέτος το καλοκαίρι!

cruella 607Η Εμα Στόουν περιτριγυρισμένη από την Τζέσικα Βέρτσου, τον Πρόεδρο Παραγωγής της Disney, Σον Μπέιλι, τον Διευθυντή και τον Πρόεδρο Περιεχομένου του στούντιο, Αλαν Χορν και Αλαν Μπέργκμαν, στο Ελ Καπιτάν

Η «Cruella» είναι η πρώτη μεγάλη ταινία που έκανε «κανονική», επίσημη, ας πούμε λαμπερή, πρεμιέρα, δια ζώσης, το βράδυ της Τετάρτης, στο σινεμά Ελ Καπιτάν στο Λος Αντζελες. Το κόκκινο χαλί κι οι φωτογράφοι ήταν εκεί - ο Τύπος όχι, μια και τα περιοριστικά μέτρα επέβαλλαν και μείωση των καλεσμένων που, ωστόσο, παρακολούθησαν την ταινία μέσα στην αίθουσα.

cruella 607

Το καστ εκπροσώπησε η Εμα Στόουν κι αυτή ήταν κι η πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της. Η «Cruella» θα βγει και στις δικές μας, θερινές αίθουσες αυτό το καλοκαίρι, ενώ στην Αμερική, όπου περίπου το 65% των αιθουσών ήδη λειτουργούν, προγραμματίζεται για έξοδο στις 28 Μαΐου. Αυτό είναι το τριήμερο του Memorial Day, παραδοσιακά σημαντική ημερομηνία για το αμερικανικό box office. Μαζί με την «Cruella» θα βγει στις αίθουσες και το «A Quiet Place Part II», σηματοδοτώντας την πρώτη φορά από το ξέσπασμα της πανδημίας όπου δυο φιλόδοξες εμπορικές ταινίες θα βγουν ταυτόχρονα στις αμερικανικές αίθουσες.