Buzz

Crowdfunding: Not Your Typical Road Trip

στα 10

Βοηθήστε κι εσείς για να γίνει πραγματικότητα η ταινία των Βίκυς Αναστασιάδου και Νεφέλης Αθανασάκη, από το τμήμα Κινηματογράφου του ΑΠΘ.

Flix Team
Crowdfunding: Not Your Typical Road Trip

Μελίνα, Καλυψώ, Αλίκη, Κατερίνα. Τέσσερις φίλες, τόσο διαφορετικές κι όμως τόσο όμοιες. Ολες μεγαλώνουν στην πόλη, απολαμβάνουν την ποπ μουσική και τα πάρτι. Και οι τέσσερις αγαπούν το καλοκαίρι όσο και τη ζωή τους στο έπακρο.
Αποφασίζουν να περάσουν το τελευταίο τους φοιτητικό καλοκαίρι στο χωριό των παππούδων της Αλίκης. Αυτό το μέρος φαίνεται να είναι απομονωμένο και πολύ διαφορετικό από αυτά που έχουν συνηθίσει.
Κατά τη διάρκεια μιας παραδοσιακής γιορτής, οι τέσσερις φίλες θα γνωρίσουν όχι μόνο η μία την άλλη, αλλά και τον εαυτό τους. Τελικά, θα πρέπει να αποφασίσουν πώς θα είναι η μελλοντική τους φιλία.

not your

Αυτή είναι η ιστορία της μικρού μήκους ταινίας «Not Your Typical Road Trip», που ετοιμάζουν με ενθουσιασμό και αγάπη οι σπουδαστές της Σχολής Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ως μέρος του εργαστηρίου σκηνοθεσίας. Η ταινία θα γυριστεί στο χωριό Ροδολίβος, στις Σέρρες από ομάδα φοιτητ(ρι)ών του τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Στεφάνια Σωτηροπούλου, η Μελίνα Κοτσέλου, η Ελένη Γεωργάκη και η Κατερίνα Μητροπούλου. Σκηνοθετούν η Βίκυ Αναστασιάδου και Νεφέλη Αθανασάκη, σε παραγωγή Αλκαίου Νικολάου και Ιωάννας Λούρα.

τυπιψακλ

Η ταινία ετοιμάζεται εν μέσω καραντίνας μέσω βίντεοκλήσεων και περιμένει τη στιγμή που θα μπορέσει να βγει εκεί έξω και να γίνει πραγματικότητα. Για να συμβεί αυτό μπορείτε να βοηθήσετε κι εσείς συνεισφέροντας εδώ, στην καμπάνια crowdfunding που έχει ήδη οργανωθεί για την ταινία.