Industry

Creative Greece #7: Πώς θα Σταματήσουμε να Ανησυχούμε και θα Αγαπήσουμε την Τεχνητή Νοημοσύνη;

στα 10

Στο έβδομο επεισόδιο του podcast Creative Greece, ο επικεφαλής της διεύθυνσης ψηφιακής ανάπτυξης και καινοτομίας του Ομίλου Ωνάση Πρόδρομος Τσιαβός μιλάει για το παρόν και το μέλλον ενός θαυμαστού κόσμου.

Creative Greece #7: Πώς θα Σταματήσουμε να Ανησυχούμε και θα Αγαπήσουμε την Τεχνητή Νοημοσύνη;

Το Creative Greece είναι η πρώτη σειρά podcasts του Γραφείου Δημιουργική Ευρώπη MEDIA - Creative Europe MEDIA Desk Greece, με καλεσμένους δημιουργούς, προγραμματιστές φεστιβάλ, υπεύθυνους καινοτόμων δράσεων που αλλάζουν το τοπίο της ελληνικής οπτικοακουστικής δημιουργίας σήμερα.

Το έβδομο επεισόδιο έχει καλεσμένο τον επικεφαλής της διεύθυνσης ψηφιακής ανάπτυξης και καινοτομίας του Ομίλου Ωνάση και μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ), κο Πρόδρομο Τσιαβό.

Ακούτε το podcast στο Spotify και στο YouTube.

τσιαβός 2

Είναι το θέμα του 2023. Αυτό που έχει ήδη προκαλέσει τις μεγαλύτερες έριδες ανάμεσα σε όσους νιώθουν ότι πρόκειται για απειλή και όσους τη θεωρούν ως τη μεγάλη ευκαιρία του μέλλοντος.

Ο λόγος για την Τεχνητή Νοημοσύνη που έρχεται με φόρα για να αλλάξει το τοπίο και στον οπτικοακουστικό τομέα. Αναζητώντας το δάσος και όχι το δέντρο, την αλήθεια πίσω από τις φήμες, μιλάμε με τον ειδικό: τον Επικεφαλής της διεύθυνσης ψηφιακής ανάπτυξης και καινοτομίας του Ομίλου Ωνάση και μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ), κο Πρόδρομο Τσιαβό.

Μαζί του φιλοδοξούμε να σταματήσουμε να ανησυχούμε και να μάθουμε να αγαπάμε την Τεχνητή νοημοσύνη.

Ακούτε το podcast στο Spotify και στο YouTube.

Creative Greece #7 | Δημοσιογραφική επιμέλεια: Flix.gr | Εκφώνηση: Μανώλης Κρανάκης | Ηχογράφηση - Μίξη: Mixer Productions | © Creative Europe MEDIA Desk Greece 2023