To COSMOTE HISTORY επιστρέφει με δωρεάν προβολές στο YouTube

BUZZ 16 NOV  /  Flix Team

Το Cosmote History, πιστό στο ραντεβού του με το lockdown, επιστρέφει με καθημερινές προβολές ντοκιμαντέρ στο YouTube ελεύθερα για όλους.

Με περισσότερες από 15 πρωτότυπες σειρές ντοκιμαντέρ και εκπομπές επιστρέφει, από την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, το Cosmote History στο YouTube, προσφέροντας τη δυνατότητα στο ελληνικό κοινό να παρακολουθεί, ελεύθερα, υψηλής ποιότητας παραγωγές για την ιστορία, τον πολιτισμό και τους τόπους της Ελλάδας, μέσα από ένα καθημερινό 5ωρο πρόγραμμα ζωντανής ροής, διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Cosmote TV στο YouTube.

Μέχρι και το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, το COSMOTE HISTORY@YouTube θα προβάλει καθημερινά (από τις 20.00 έως τη 01.00) τα επεισόδια δημοφιλών παραγωγών ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV, καθώς και εκπομπές με εκπαιδευτικό περιεχόμενο για τα παιδιά και τους νέους.

Διαβάστε ακόμη: «42ο C» : Ενα νησί, μια εφηβική παρέα, ένα σκοτεινό καλοκαίρι

Σαλαμίνα

Για τον μήνα Νοέμβριο, μπορείτε να δείτε τα εξής:

«Ζευγάρια που έγραψαν ιστορία», που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Λένας Διβάνη, με θέμα την προσωπική, αλλά και δημόσια ζωή εμβληματικών ζευγαριών της νεότερης Ελλάδας (Από 16/11, καθημερινά στις 23.00).
«Οι θρύλοι των γηπέδων», όπου σκιαγραφείται η ζωή και η καριέρα μεγάλων Ελλήνων ποδοσφαιριστών, όπως o Μίμης Δομάζος, ο Γιώργος Σιδέρης, ο Κώστας Νεστορίδης, κ.ά. (Από 16/11, καθημερινά στις 00.00).
Τη δημοφιλή εκπομπή «Μηχανή του Χρόνου» που, μέσα από τη δημοσιογραφική έρευνα του Χρίστου Βασιλόπουλου, παρουσιάζει γεγονότα που καθόρισαν την ιστορία της Ελλάδας (Από 16/11, καθημερινά στις 21.00).
Την εκπομπή επιχειρηματολογίας «Λόγος - Αντίλογος», με πραγματικά debates φοιτητών πάνω σε σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας, όπως η ευθανασία, τα κοινωνικά δίκτυα, η τεχνητή νοημοσύνη κ.ά. (Από 16/11, καθημερινά στις 20.00).
«Η μέρα που τελείωσε ο πόλεμος», που ζωντανεύει πραγματικές ιστορίες ανθρώπων από όλο τον κόσμο, οι οποίοι έζησαν τα γεγονότα του Β’ παγκοσμίου πολέμου, όπως έχουν καταγραφεί σε προσωπικά έγγραφα, γράμματα και ημερολόγια (Από 20/11, καθημερινά στις 22.00).
«Ο Μεγάλος Πόλεμος - Μακεδονικό Μέτωπο (1915-1918)», που βασίζεται στην έρευνα σπουδαίων Ελλήνων και διεθνών επιστημόνων και καταγράφει το χρονικό του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου και την εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτόν (Από 25/11, καθημερινά στις 23.00).
Το επετειακό ντοκιμαντέρ 2 επεισοδίων «2.500 χρόνια από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας» (Τρίτη 24/11 & Τετάρτη 25/11 στις 22.00).
«Καλαβρία: Η καρδιά της Μεγάλης Ελλάδας», όπου η Ελληνοϊταλίδα ηθοποιός Δωροθέα Μερκούρη ξεκινά ένα οδοιπορικό στη Νότια Ιταλία για να ανακαλύψει πώς ο αρχαιοελληνικός πολιτισμός ρίζωσε στην περιοχή και εξακολουθεί να επιβιώνει ως τις μέρες μας. (Από 26/11, καθημερινά στις 22.00).
«Φιλοσοφία στην πράξη», για την επιρροή της αρχαιοελληνικής φιλοσοφίας στην καθημερινότητά μας και τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να βελτιώσει τη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου (Από 29/11, καθημερινά στις 00.00).

Αγιο ορος

Από τον Δεκέμβριο το πρόγραμμα του COSMOTE HISTORY@YouTube θα εμπλουτιστεί με τις δημοφιλείς σειρές ντοκιμαντέρ όπως «Ο τόπος μου γιορτάζει» (από 1/12, καθημερινά στις 20.00), «Η κουζίνα του Θεού» (από 1/12, καθημερινά στις 22.00), «Αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι - Γέφυρες γνώσης» (από 5/12, καθημερινά στις 23.00), «Εν χορδαίς και οργάνοις» (από 10/12, καθημερινά στις 00.00) και με τη σειρά ντοκιμαντέρ 3 επεισοδίων «Άγιο Όρος - Ψηφιακή εποχή» (από 7/12, καθημερινά στις 00.00) για τον ανεκτίμητο πολιτιστικό πλούτο της Αθωνικής Πολιτείας και το τιτάνιο έργο της ψηφιοποίησης των 2,2 εκατ. κειμήλιων, χειρόγραφων, γλυπτών, αγιογραφιών και άλλων σπάνιων αντικειμένων του Άγιου Όρους, που ανέλαβε ο Όμιλος ΟΤΕ.

Διαβάστε ακόμη: Στο Movies Club της Cosmote TV νοικιάζεις την ταινία που θες να δεις, λίγο μετά την έξοδό της στις αίθουσες

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.