Buzz

Σινεμά όλης της Ευρώπης ενωθείτε!

στα 10

Το Connecting Cinemas ενώνει τις αίθουσες με τους θεατές τους σε όλη την Ευρώπη, μέσα από μια περιήγηση νοσταλγίας και επαφής με το μέλλον.

Flix Team
Σινεμά όλης της Ευρώπης ενωθείτε!

Η πανδημία μας επηρεάζει όλους. Οι κινηματογράφοι κλείνουν ξανά. Τα νέα είναι γεμάτα γεγονότα και αριθμούς σχετικά με την εξέλιξη του Covid-19. Τι σημαίνει όμως αυτό για την καθημερινή μας ζωή; Πώς αισθάνονται και βιώνουν οι Ευρωπαίοι γείτονές μας με το κλείσιμο και την απαγόρευση κυκλοφορίας που επιβάλλει η πανδημία; Πώς μπορούμε να κοιτάξουμε μέσα από το φράχτη και να συμμετέχουμε στην καθημερινή ζωή των γειτόνων μας με την οπτικοακουστική αφήγηση του κινηματογράφου;

Το Connecting Cinemas είναι μια ιδέα, που σκοπεύει να συνδέσει κοινό και κινηματογράφους στην Ευρώπη δημιουργώντας ένα αποτελεσματικό δίκτυο όπου θα μπορούν όλοι να μοιράζονται ζωντανές εκδηλώσεις, προγράμματα και γνώσεις, ένα ισχυρό δίκτυο βιώσιμης εταιρικής σχέσης για έναν κινηματογραφο κάπου δίπλα μας.

Το σύνθημα «On the Way to My Cinema» (Στο δρόμο για το σινεμά μου) προσκαλεί όλους να απεικονίσουν το δρόμο στον οποίο βρίσκεται το αγαπημένο τους σινεμά, να φανταστούν ότι είναι ακόμη ανοιχτό και να χτυπήσουν τη νοσταλγία για την κινηματογραφική αίθουσα με το να την κρατήσουν «ανοιχτή» για όλους.


Για να συμμετάσχετε στο πρότζεκτ στείλτε το βίντεό σας στο info@connecting-cinemas.eu | Οι προδιαγραφές για το βίντεο είναι οι εξής: 1080p | MP4 | Landscape | Διάρκεια 1 λεπτό | Ελεύθερο Δικαιωμάτων από τρίτα μέρη | Κινηματογραφημένο από smart phone

Δείτε παρακάτω μερικά από τα βίντεο που κάνουν ήδη το γύρο της Ευρώπης - με πρώτο μια βόλτα στη Βέροια μέχρι το Σταρ: