Φεστιβάλ / Βραβεία

Δείτε τις βραβευμένες μικρού μήκους ταινίες του Φεστιβάλ του Κλερμόν-Φεράν στο σπίτι σας

στα 10

Μικρού μήκους ταινίες που ξεχωρίζουν σε δωρεάν προβολή, ανάμεσα τους και οι βραβευμένες ταινίες της Αριάν Λαμπέντ και του Ευθύμη Kosemund Σανίδη.

Flix Team
Δείτε τις βραβευμένες μικρού μήκους ταινίες του Φεστιβάλ του Κλερμόν-Φεράν στο σπίτι σας

Δεκαεπτά από τις ταινίες που διακρίθηκαν και ξεχώρισαν στο φετινό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους του Κλερμόν-Φεράν, που διεξήχθη φέτος από τις 31 Ιανουαρίου μέχρι και τις 8 Φεβρουαρίου, βρίσκονται ήδη στην πλατφόρμα του Festival Scope για δωρεάν προβολή μέχρι και τις 8 Μαρτίου.

Ανάμεσά τους το «Good Night» του Αντονι Ντι που κέρδισε το μεγάλο βραβείο στο Διεθνές Διαγωνιστικό, το «Gusts of Wildlife» του Χόρχε Κάντος που κέρδισε το μεγάλο βραβείο στο Competition Lab, το «Olla» της Αριάν Λαμπέντ με τη Ρομάνα Λόμπατς που κέρδισε το μεγάλο βραβείο στο Εθνικό Διαγωνιστικό τμήμα και το «Ολες οι Φωτιές η Φωτιά» του Ευθύμη Kosemund Σανίδη που κέρδισε το Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής στο Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα όπου και συμμετείχε.

Olla 607 Olla της Αριάν Λαμπέντ

Ολες οι φωτιές η φωτιά 607 2 Ολες οι Φωτιές η Φωτιά του Ευθύμη Kosemund Σανίδη

Μερικές από τις ταινίες που ξεχωρίζουν ακόμη είναι το «Memorable» του Μπρούνο Κολέτ, το «My Father's Shoes» των Αντον και Ντάμιαν Γκροβς και το «City of Children των Αράντα Χερνάντεζ Μπάρθ.

Δείτε όλες τις ταινίες δωρεάν μέχρι και τις 8 Μαρτίου και αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την κάθε μία στην επίσημη σελίδα του Φεστιβάλ στο Festival Scope.

clermont festivalscope