Οι βραβευμένες μικρού μήκους ταινίες του Φεστιβάλ του Κλερμόν-Φεράν στο σπίτι σας

BUZZ 21 FEB 2018  /  Flix Team

Το FestivalScope σάς δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε δωρεάν μερικές από τις καλύτερες μικρού μήκους ταινίες της χρονιάς, από το σημαντικότερο φεστιβάλ του είδους.

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους του Κλερμόν-Φεράν είναι αναμφίβολα το μεγαλύτερο και σημαντικότερο του είδους του, παρουσιάζοντας κάθε χρόνο μια πλούσια συλλογή από την πιο πρόσφατη παραγωγή ταινιών μικρών σε διάρκεια αλλά μεγάλων σε ευρηματικότητα, φαντασία και δημιουργικότητα.

Τώρα, χάρη στο FestivalScope, έχετε τη δυνατότητα να δείτε κι εσείς, από την άνεση του σπιτιού σας, εντελώς δωρέαν, μερικές από τις βραβευμένες ταινίες της πιο πρόσφατης διοργάνωσης, που πραγματοποιήθηκε από τις 2 μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε τα (online) εισιτήριά σας, μπείτε στη σχετική σελίδα του Festival Scope και… καλή προβολή!

Wicked Girl 607 Wicked Girl

state of emergency motherfucker State of Emergency, Motherfucker!

Η επιλογή των φιλμ που είναι διαθέσιμα στο Festival Scope περιλαμβάνει 11 βραβευμένες ταινίες από το φετινό πρόγραμμα του Κλερμόν-Φεράν, μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ και animation, πολλές από τις οποίες προβλήθηκαν και βραβεύτηκαν μεταξύ άλλων και σε άλλα διεθνή φεστιβάλ και θεσμούς, όπως το Σάντανς, η Μπερλινάλε, το Τορόντο, οι Κάννες, τα BAFTA, και αλλού.

Clermont-Ferrand 2018

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε τα (online) εισιτήριά σας, μπείτε στη σχετική σελίδα του Festival Scope και… καλή προβολή!

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.