Industry

Οι κινηματογράφοι Cinemax αγαπούν την οικογένεια!

στα 10

Με ειδικές τιμές για τους μικρούς φίλους του σινεμά - και τους συνοδούς τους - υποδέχονται τη νέα σεζόν οι κινηματογράφοι Cinemax.

Flix Team
Οι κινηματογράφοι Cinemax αγαπούν την οικογένεια!

Η νέα σεζόν ξεκινάει οικονομικά για τους κινηματογράφους Cinemax, αφού στο Νανά Cinemax Cyta και Αελλώ Cinemax Cyta, το εισιτήριο για όλες τις παιδικές μεταγλωττισμένες ταινίες θα κοστίζει πλέον 5 ευρώ (και 6 ευρώ για τις τρισδιάστατες προβολές) για όλους - και τους μικρούς σινεφίλ αλλά και τους συνοδούς τους. Η συγκεκριμένη ενέργεια ισχύει καθημερινά, για όλες τις παιδικές, μεταγλωττισμένες ταινίες, για αγορά δυο ή περισσοτέρων εισιτηρίων, ενώ όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των Cinemax δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές.

Παράλληλα, σε όλους τους κινηματογράφους Cinemax Cyta συνεχίζονται οι μοναδικές προσφορές 1+1: κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στους κινηματογράφους Αελλώ Cinemax Cyta, Κηφισιά 1-2 Cinemax Cyta, Κηφισιά 3 Cinemax Cyta, Νανά Cinemax Cyta και Νιρβάνα Cinemax Cyta, αγοράζετε δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, χωρίς καμία επιβάρυνση ή υποχρέωση. Η προσφορά ισχύει και για τις 3D προβολές.

Cinemax Family

Διευθύνσεις κινηματογράφων Cinemax Cyta

Tags: Cinemax