Buzz

«Δεν μπορώ να νιώθω ότι ένα 10χρονο παιδί είναι τόσο καλύτερο από 'μένα.»

στα 10

Ο Κρίστοφερ Γουόκεν εξηγεί γιατί δεν έχει ούτε κινητό, ούτε κομπιούτερ, ούτε διεύθυνση email!

«Δεν μπορώ να νιώθω ότι ένα 10χρονο παιδί είναι τόσο καλύτερο από 'μένα.»
φωτογράφηση για το GQ

Ο Κρίστοφερ Γουόκεν έχει κάνει τόσο σπουδαίους ρόλους στην καριέρα του που, ίσως, δικαιούται σήμερα να παίζει σε κομεντί σαν το «Wild Mountain Thyme». Μιλώντας γι' αυτή την ταινία στην εκπομπή του Στίβεν Κολμπέρ, βρήκε αφορμή να εξομολογηθεί πιο ενδιαφέροντα πράγματα, σαν το γεγονός ότι... δεν έχει κανενός είδους ψηφιακή επικοινωνία στη ζωή του!

Δείτε ακόμη: Ο Κρίστοφερ Γουόκεν στην καλύτερη διαφήμιση για το Apple Watch που (δεν) έγινε ποτέ!

Η συνέντευξη έγινε, φυσικά, στο zoom κι ο Γουόκεν ξεκίνησε εξηγώντας, «Επρεπε κάποιος να έρθει να μου το σετάρει αυτό εδώ γιατί εγώ δεν έχω ούτε κινητό, ούτε κομπιούτερ.» Πώς είπατε; Σύμφωνοι, ο Κρίστοφερ Γουόκεν είναι 77 χρόνων αλλά, πραγματικά, αυτό είναι δικαιολογία;

κρίστοφερ γουόκεν 607

Κι όμως, η άρνηση του ηθοποιού δεν έχει τη βάση της στην ιδεολογία. «Οχι, όχι, απλώς άργησα,» λέει ο Κρίστοφερ Γουόκεν. «Νομίζω πως είμαι σε μια τέτοια ηλικία ώστε όλο αυτό απλώς με προσπέρασε. Δεν ασχολήθηκα ποτέ γιατί θα ήταν παράξενο να ξέρω πως οποιοδήποτε 10χρονο παιδί είναι τόσο καλύτερο από 'μένα.» Ο ηθοποιός δεν έχει κινητό γιατί... «όταν χρειαστείς ένα, όλο και κάποιος γύρω σου έχει.» Επίσης, δεν έχει στείλει ποτέ του email, ή sms, ούτε, φυσικά, έχει ποστάρει οτιδήποτε στα social media.

κρίστοφερ γουόκεν 607

«Κάποιες φορές, όταν γυρίζω ταινία,» συνεχίζει ο ηθοποιός, «μου δίνουν ένα κινητό, αλλά αυτό είναι περισσότερο για να με βρίσκουν, σαν βραχιολάκι εντοπισμού. Αν θελήσω να το χρησιμοποιήσω, κάποιος πρέπει να πατήσει τα κουμπιά για λογαριασμό μου, κάπως έτσι γίνεται.» Μετά από ένα χρόνο εντατικής διαδικτυακής επαφής, μήπως αρχίσατε να θέλετε τη ζωή του Κρίστοφερ Γουόκεν; Δείτε παρακάτω ολόκληρη την απολαυστική συνέντευξη.