Buzz

Αν δεν είναι ο Μπόουι, ας είναι ο Τσιουετέλ Ετζιόφορ ο άνθρωπος που έπεσε στη Γη...

στα 10

Η Paramount+ ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του Γουόλτερ Τέβις.

Αν δεν είναι ο Μπόουι, ας είναι ο Τσιουετέλ Ετζιόφορ ο άνθρωπος που έπεσε στη Γη...

Οταν έχει υπάρξει μια ταινία, εμβληματική, υπογεγραμμένη από τον Αλαν Ρεγκ (1976), με πρωταγωνιστή ένα πλάσμα που έμοιαζε όντως να έπεσε στη Γη από κάπου αλλού, που άκουγε στο όνομα Ντέιβιντ Μπόουι, η όποια επανάληψη μοιάζει καταδικασμένη. Εκτός αν, κανείς, τραβήξει προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Δείτε ακόμη: Ντέιβιντ Μπόουι νοσταλγία. Δείτε σπάνιο φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα του «Ο Ανθρωπος που Επεσε στη Γη»

Με showrunners τους Αλεξ Κέρτσμαν («Star Trek: Picard» και Τζένι Λαμέτ («The Mummy»), η Paramount+ βάζει μπροστά τη σειρά επιστημονικής φαντασίας «The Man Who Fell to Earth», διασκευάζοντας το βιβλίο του Γουόλτερ Τέβις και αντιπαρερχόμενη την ταινία του Αλαν Ρεγκ, επιλέγοντας ως πρωταγωνιστή τον Τσιουετέλ Ετζιόφορ, περισσότερο διακεκριμμένο, φυσικά, για το ρόλο του στο «12 Χρόνια Σκλάβος» του Στιβ ΜακΚουιν.

τσιγουετέλ ετζιόφορ 607

Οι Κέρτσμαν και Λαμέτ μοιράζονται τον ενθουσιασμό τους σε μια κοινή δήλωση: «Η καριέρα του Τσιουετέλ Ετζιόφορ στο θέατρο και τον κινηματογράφο δείχνει εντυπωσιακό θάρρος, αφοσίωση και ποιότητα. Εκείνος είναι όλα όσα φανταζόμασταν κι ένα εκατομμύριο ακόμα πράγματα που δεν μπορούμε να φανταστούμε. Δεν θα μπορούσαμε να νιώθουμε μεγαλύτερη χαρά.» Να σημειωθεί, βέβαια, ότι ο Ετζιόφορ δεν θα ενσαρκώνει ακριβώς τον ήρωα που έμεινε στην ιστορία από τον Ντέιβιντ Μπόουι, αλλά «έναν εξωγήινο που φτάνει στον πλανήτη μας σε μια κρίσημη στιγμή της ανθρώπινης εξέλιξης και που αναγκάζεται ν' αντιμετωπίσει το παρελθόν του για να καθορίσει το δικό μας μέλλον.» Θα παρακολουθούμε το μέλλον της σειράς με... αποστασιοποιημένο ενδιαφέρον.