Buzz

Διαγωνισμός «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος»: Κέρδίστε DVD, Blu-ray και t-shirts της ταινίας

στα 10

Η ταινία της Marvel που βρήκε τους Αvengers αντιμέτωπους με τους... εαυτούς τους κυκλοφορεί σε DVD και Blu-ray και χαρίζει δώρα.

Flix Team
Διαγωνισμός «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος»: Κέρδίστε DVD, Blu-ray και t-shirts της ταινίας

Τι είναι αυτό που θα κάνει τον Κάπτεν Αμέρικα να έρθει σε σύγκρουση με τους Εκδικητές και θα προκαλέσει εμφύλιο πόλεμο στους κόλπους των άλλοτε ενωμένων σα γροθιά υπερηρώων; Η απάντηση βρίσκεται στο όνομα του Μπάκι Μπαρνς, πιο γνωστού ως Ο Στρατιώτης του Χειμώνα, ο οποίος αφού έκανε άνω κάτω το σύμπαν του Κάπτεν Αμερικά στη δεύτερη κινηματογραφική του περιπέτεια, επιστρέφει για να δοκιμάσει τα όρια της φιλίας κόντρα στη μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό. Ο Κάπτεν Αμέρικα θα αποφασίσει να τον προστατέψει με κάθε τρόπο στο όνομα της σχέσης που είχαν κάποτε, ο Iron Man θα επιστρατευθεί για να τον λογικεύσει και η Μαύρη Χήρα θα κάνει τα πάντα για να τον εμποδίσει...

Οταν το «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» βγήκε στις αίθουσες μιλούσαμε για την καλύτερη ταινία των... Avengers μέχρι και σήμερα. Και όχι άδικα, αφού με δώδεκα ήρωες να χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα και μια σκηνή σύγκρουσης μεταξύ τους που μοιάζει ήδη κλασική, το τρίτο φιλμ του Captain America είναι με διαφορά το πιο χορταστικό του σύμπαντος της Marvel.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος»

Μετά τη θριαμβευτική του πορεία στις αίθουσες του κόσμου το «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» κυκλοφορεί σε DVD και Blu ray από τη Feelgood Entertainment και χαρίζει δώρα στους αναγνώστες του Flix.

Captain America: Civil War DVD

Η Feelgood Entertainment και το Flix σας χαρίζουν DVD, Blu-ray και συλλεκτικά t-shirts του «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος». Το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στην κλήρωση είναι να μπείτε στην επίσημη σελίδα του Flix στο Facebook και στο ποστ του διαγωνισμού να κάνετε share, like και να αφήσετε στα σχόλια το ονοματεπωνυμό σας. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 13 Μαρτίου.

Captain America: Civil War

Διαβάστε ακόμη: Make Mine Marvel: Ο πλήρης οδηγός του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel