Buzz

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ θα πρωταγωνιστήσει στο «Bullitt» του Στίβεν Σπίλμπεργκ

στα 10

Ο εμβληματικός χαρακτήρας που ενσάρκωσε ο Στιβ ΜακΚουίν στην ταινία του 1968 ετοιμάζεται για τη μεγάλη του κινηματογραφική επιστροφή με τον Μπράντλεϊ Κούπερ αυτή την φορά πίσω από το τιμόνι.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ θα πρωταγωνιστήσει στο «Bullitt» του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Η νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ «The Fabelmans» ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες στις αίθουσες και να μπει ακόμα πιο δυνατά στην οσκαρική κούρσα. Αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι ο Σπίλμπεργκ επαναπαύεται, μιας και ήδη ετοιμάζει την επόμενή του ταινία.

Στις αρχές του έτους μάθαμε πως ετοιμάζεται να συνεργαστεί ξανά με το στούντιο της Warner για μια νέα ταινία «Bullitt» η οποία θα επαναφέρει τον εμβληματικό ντεντέκτιβ του Σαν Φρανσίσκο Φρανκ Μπούλιτ, τον οποίο ερμήνευσε για πρώτη φορά ο Στιβ ΜακΚούιν, πίσω στη μεγάλη οθόνη.

Διαβάστε ακόμα: Να γιατί δέχθηκε ο Ντέιβιντ Λιντς να πρωταγωνιστήσει στο «The Fabelmans» του Στίβεν Σπίλμπεργκ

bullitt

Και, σύμφωνα με το Deadline, φαίνεται πως βρήκε τον πρωταγωνιστή της στο πρόσωπο του Μπράντλεϊ Κούπερ. Ο Κούπερ, ο οποίος αυτόν τον καιρό ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα του ταινία «Maestro», όχι μόνο θα αναβιώσει τον εμβληματικό αυτόν ρόλο για άλλη μια φορά στη μεγάλη οθόνη, αλλά θα αναλάβει και την παραγωγή της μαζί με τον Σπίλμπεργκ και την Κρίστι Μακόσκο Κρίγκερ.

Η ταινία δεν πρόκειται για κάποιο ριμέικ της ταινία του 1968 «Bullit» αλλά θα είναι μια ολοκαίνουργια ταινία σε σενάριο του Τζον Σίνγκερ, με τον οποίο ο Σπίλμπεργκ είχε συνεργαστεί ξανά στην ταινία «The Post».

Το «Bullitt» είναι γνωστό για τα πρακτικά του σταντς με ένα από τα πιο εμβληματικά κυνηγητά αυτοκινήτων στην κινηματογραφική ιστορία. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν ο Σπίλμπεργκ θα χρησιμοποιήσει παρόμοιους κλασικούς σταντ οδηγούς ή θα επιλέξει αντ' αυτού να τα αλλάξει όλα αυτά με ψηφιακά εφέ.