Buzz

«BRZRKR»: Ο Κιάνου Ριβς σκέφτεται να σκηνοθετήσει την κινηματογραφική μεταφορά του δικού του κόμικ

στα 10

Το κόμικ, που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2021, κατάφερε, με την έξοδό του, να γίνει το πιο εμπορικό κόμικ των τελευταίων 30 χρόνων.

«BRZRKR»: Ο Κιάνου Ριβς σκέφτεται να σκηνοθετήσει την κινηματογραφική μεταφορά του δικού του κόμικ

Το κόμικ του Κιάνου Ριβς, το οποίο έγραψε μαζί με τον Ματ Κιντ «BRZRKR», έχει κυκλοφορήσει από τον Φεβρουάριο του 2021 στην Αμερική, πούλησε 615.000 αντίτυπα με την έξοδό του κι έγινε το πιο εμπορικό πρωτότυπο βιβλίο κόμικ των τελευταίων τριάντα χρόνων. Μέσα σε αυτή την περίοδο ο Ριβς έχει ξεκινήσει ήδη τις προσπάθειες για να το μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη, με έναν από τους σεναριογράφους της ταινίας «The Batman» Μάτσον Τόμλιν να γράφει το σενάριο. Ομως καμία ανακοίνωση δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής για τον σκηνοθέτη της, κι αυτό γιατί ο ίδιος ο Ριβς φαίνεται πως θέλει να αναλαμβάνει τον συγκεκριμένο ρόλο.

Μιλώντας στο Collider ο Ριβς το επιβεβαίωσε λέγοντας πως ο Τόμλιν έχει τελειώσει με το σενάριο αλλά ο ίδιος δεν το έχει διαβάσει ακόμα. Και μπορεί να μην είναι σίγουρος εάν αυτό θα είναι το τελικό σενάριο της ταινίας αλλά λέει πως υπάρχει 33% πιθανότητα να αναλάβει την σκηνοθεσία. «Ξέρω πώς είναι πολλή δουλειά, αλλά η ταινία που σκηνοθέτησα, το “Man of Tai Chi”, το έκανα γιατί ήμουν μέρος της συγγραφικής διαδικασίας και δεν ήθελα να την παραδώσω σε κάποιον άλλον. Δεν είμαι ακόμα εκεί με το “BRZRKR”. Πρέπει να διαβάσω το σενάριο, αλλά με ενδιαφέρει επίσης να έχω έναν συνεργάτη και τι θα μπορούσε αυτός να φέρει στο τραπέζι.»

Διαβάστε ακόμα: «BRZRK»: Το πρώτο κόμικ του Κιάνου Ριβς είναι ήδη best-seller

brzrkr 2

Η ταινία στην οποία αναφέρεται ο Ριβς, «Man of Tai Chi», κυκλοφόρησε το 2013 και πήρε κάποιες καλές κριτικές αλλά αποδείχθηκε αποτυχία στο box office. Από τότε δεν έχει σκηνοθετήσει ξανά καμία άλλη ταινία.

Οσο αφορά την υπόθεση του «BRZRKR» αυτή μιλάει για έναν άντρα που είναι γνωστός μόνο ως Β. είναι ένας ημίθεος, καταραμένος με μια ανείπωτη δίψα για βία... με τίμημα την ίδια του τη λογική. Όμως, μετά από αιώνες περιπλανήσεων σε όλο τον κόσμο, ο Β. ίσως έχει βρει πια ένα καταφύγιο – εργάζεται για λογαριασμό της αμερικανικής κυβέρνησης, παίρνοντας μέρος σε μάχες πολύ βίαιες και επικίνδυνες για οποιονδήποτε άλλον. Ως αντάλλαγμα, ο B. θα αποκτήσει το μοναδικό πράγμα που επιθυμεί: θα μάθει την αλήθεια για την αιματοβαμμένη ύπαρξή του... καθώς και τον τρόπο να βάλει ένα τέλος σε αυτή.