Buzz

«BRZRK»: Το πρώτο κόμικ του Κιάνου Ριβς είναι ήδη best-seller

στα 10

Το Flix προδημοσιεύει τις οκτώ πρώτες σελίδες από την ελληνική έκδοση του πρώτου κόμικ του Κίανου Ριβς που κυκλοφορεί στις 15 Οκτωβρίου από τις εκδόσεις Anubis.

Flix Team
«BRZRK»: Το πρώτο κόμικ του Κιάνου Ριβς είναι ήδη best-seller

Ο άντρας που είναι γνωστός μόνο ως Β. είναι ένας ημίθεος, καταραμένος με μια ανείπωτη δίψα για βία... με τίμημα την ίδια του τη λογική. Όμως, μετά από αιώνες περιπλανήσεων σε όλο τον κόσμο, ο Β. ίσως έχει βρει πια ένα καταφύγιο – εργάζεται για λογαριασμό της αμερικανικής κυβέρνησης, παίρνοντας μέρος σε μάχες πολύ βίαιες και επικίνδυνες για οποιονδήποτε άλλον. Ως αντάλλαγμα, ο B. θα αποκτήσει το μοναδικό πράγμα που επιθυμεί: θα μάθει την αλήθεια για την αιματοβαμμένη ύπαρξή του... καθώς και τον τρόπο να βάλει ένα τέλος σε αυτή.

Αυτή είναι η υπόθεση του «BRZRK», του πρώτου κόμικ που υπογράφει ο Κιάνου Ριβς, σε συνεργασία με τον διάσημο συν-σεναριογράφο Ματ Κιντ («Folklords», «Grass Kings») και τον διάσημο εικονογράφο Ρον Γκάρνεϊ («Wolverine», «Captain America»).

«Μου άρεσαν πολύ τα κόμικς μεγαλώνοντας - εξακολουθώ να τα διαβάζω ... Είχα μια ιδέα, την εικόνα ενός πολεμιστή Βίκινγκ, μισού θεού, μισού ανθρώπου, καταραμένου να είναι βίαιος. Με αυτή την αρχική ιδέα τα Boom! Studios άρχισαν να φτιάχνουν την ομάδα του κόμικ. Γνώρισα τον Ματ Κιντ, κολλήσαμε αμέσως και ξεκινήσαμε. Στη συνέχεια, καθώς οι λέξεις άρχισαν να ενώνονται, χρειαζόμασταν εικόνες! Πήραμε λοιπόν μερικές φωτογραφίες με τον Ρόν Γκάρνεϊ. Και έτσι ξεκίνησε η ιστορία του πρώτου τόμου του "BRZRKR"», περιγράφει ο Κιάνου Ριβς που είδε την πρώτη του απόπειρα ως κομίστας να γίνεται ανάρπαστη, με πωλήσεις που έβαλαν το κόμικ στη λίστα με τα ευπώλητα του 2021.

To Φεβρουάριο του 2021, όταν κυκλοφόρησε στην Αμερική το «BRZRK» πούλησε 615,000 αντίτυπα με την έξοδό του κι έγινε το πιο εμπορικό πρωτότυπο βιβλίο κόμικ των τελευταίων τριάντα χρόνων.

brzrkr cover

Οπως ήταν αναμενόμενο, το «BRZRK» ετοιμάζεται ήδη για την κινηματογραφική του διασκευή στο Netflix ενώ θα ακολουθήσει και μια σειρά animation.

Δείτε παρακάτω τις οκτώ πρώτες σελίδες του «BRZRKR», όπως θα κυκλοφορήσουν στα ελληνικά από τις εκδόσεις Anubis την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

brzrkr 1

brzrkr 2

brzrkr 3

brzrkr 3

brzrkr 5

brzrkr 6

brzrkr 7

brzrkr 8

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το «BRZRK» στο επίσημο site των εκδόσεων Anubis.