Buzz

H Mπέτι Μπουπ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη!

στα 10

Εικοσιέξι χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση στο σινεμά, η Μπέτι Μπουπ επιστρέφει για να συστήσει τα κάλη της στη γενιά των multiplex.

Flix Team
H Mπέτι Μπουπ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη!

«Η δουλειά έχει πέσει από τότε που τα καρτούν έγιναν έγχρωμα».

Φαίνεται πως κάποιος άκουσε το παράπονο της Μπέτι Μπουπ, της διάσημης στάρλετ των 30s, όπως ακριβώς το εξέφρασε στην τελευταία κινηματογραφική της εμφάνιση, στο «Ποιος Παγίδεψε τον Ρότζερ Ράμπιτ;» το 1988 και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σάιμον Κάουελ, την εταιρεία του Syco Entertainment και την Animal Logic με βάση την Αυστραλία, υπεύθυνη για την ψηφιακή επανάσταση του «Lego Movie» και τα ψηφιακά τελειώματα του «Υπέροχου Γκάτσμπι».

Betty Boop H Μπέτι Μπουπ σε σκηνή από το «Ποιος Παγίδεψε τον Ρότζερ Ράμπιτ;»

Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Μπέτι Μπουπ θα είναι ένα υβρίδιο μιούζικαλ και animation. «Η Μπέτι είναι ένα είδωλο και μια από τις μεγαλύτερες σταρ στον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω μαζί της. Μπέτι, έχω δουλέψει με αρκετές ντίβες, αλλά νομίζω πως εσύ μπορείς να γίνεις η μεγαλύτερη όλων», δήλωσε ο Κάουελ, εδώ στην πρώτη του κινηματογραφική απόπειρα μετά τις τεράστιες τηλεοπτικές επιτυχίες brands όπως το Pop Idol, το X-Factor, το American Idol και το Britain's Got Talent.

Δείτε παρακάτω ένα από τα διάσημα φιλμ μικρού μήκους της Μπέτι Μπουπ, το «Boop-Oop-A-Doop» του 1932:


Διαβάστε ακόμη:

Tags: Betty Boop