Φεστιβάλ / Βραβεία

Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Bellflower»

στα 10

Το Flix σας στέλνει καθημερινά σε επιλεγμένες προβολές του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x.

Flix Team
Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Bellflower»

To Flix εξασφάλισε 5 διπλές προσκλήσεις για την προβολή του «Bellflower» του Εβαν Γκλόντελ που θα προβληθεί την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 22.15 στο σινεμά Απόλλων Cinemax Class.

Δύο κολλητοί περνούν τον χρόνο τους κατασκευάζοντας αυτοσχέδια φλογοβόλα και μετατρέποντας το αμάξι τους σε όπλο καταστροφής. Εχουν σχηματίσει τη φανταστική τους συμμορία με την ονομασία «Μητέρα Μέδουσα» και προετοιμάζονται πυρετωδώς για την ημέρα που ο κόσμος θα καταστραφεί. Οταν ο ένας από τους δύο ερωτεύεται παράφορα μια γοητευτική κοπέλα, οι προτεραιότητες του αλλάζουν, και ξαφνικά το τέλος του κόσμου φαντάζει πιο προσωπικό από

Εχοντας ξεχωρίσει για την πρωτοτυπία, την αναρχική του διάθεση και την επαναστατική του ορμή στο φεστιβάλ του Σάντανς, το «Bellflower» αποθεώνει την καταστροφή - πάντοτε με αγνές σινεφιλικές προθέσεις!

Για να κερδίσετε τις 5 διπλές προσκλήσεις αρκεί να μας στείλετε ένα e-mail στο info@flix.gr με την ένδειξη «Bellflower» και το ονοματεπώνυμο σας. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν γύρω στις 3 το μεσημέρι της 22ας Σεπτεμβρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail και τα ονόματα τους θα βρίσκονται σε λίστα στην είσοδο του Aπόλλωνα πριν την προβολή της ταινίας.

Δείτε όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ