Buzz

To «Becoming» της Μισέλ Ομπάμα, τώρα και ντοκιμαντέρ

στα 10

Το φιλμ ακολουθεί το book tour της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ κι ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο Netflix στις 6 Μαΐου.

Flix Team
To «Becoming» της Μισέλ Ομπάμα, τώρα και ντοκιμαντέρ

H σχέση της Μισέλ και του Μπαράκ Ομπάμα με το Netflix είναι ήδη εδραιωμένη αφού οι δυο τους μέσω της εταιρίας παραγωγής τους, Higher Ground Productions, έχουν υπογράψει συμφωνία με την πλατφόρμα, φέρνοντάς της μάλιστα ένα Οσκαρ φέτος με το ντοκιμαντέρ «American Factory».

Δείτε ακόμη: Δεν χρειάζεται να έχετε συνδρομή στο Netflix για να δείτε μερικά από τα καλύτερα ντοκιμαντέρ του

Κάπως έτσι η ανακοίνωση πως η Μισέλ θα είναι η «πρωταγωνίστρια» ενός νέου ντοκιμαντέρ το οποίο υπογράφει η Νάντια Χόλγκριν δεν αποτέλεσε ιδιαίτερα μεγάλη έκπληξη. Το «Becoming» ακολουθεί την ηρωίδα του σε μια τουρνέ παρουσίασης του ομότιτλου βιβλίου της σε 34 αμερικάνικες πόλεις και μας δίνει την ευκαιρία να δούμε από κοντά την καθημερινότητα της και την ζωή της μετά την εμπειρία της στον Λευκό Οίκο.

becoming 607

Δεδομένου ότι το βιβλίο υπήρξε παγκόσμιο best seller, είναι σχεδόν βέβαιο ότι και το ντοκιμαντέρ θα είναι εξίσου δημοφιλές -ακόμη κι αν του χρόνου δεν βρεθεί υποψήφιο για Οσκαρ. Προς το παρόν, δείτε το τρέιλερ στο βίντεο.

Δείτε επίσης: Το ντοκιμαντέρ «Circus of Books» ρίχνει φως σε μια απίθανη ιστορία της γκέι πορνό βιομηχανίας