Φεστιβάλ / Βραβεία

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους «Balkans Beyond Borders» σας προ(σ)καλεί να τολμήσετε την επανάληψη!

στα 10

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους «Balkans Beyond Borders» καλεί φέτος τους νέους κινηματογραφιστές να εμπνευστούν μέσα από την ιδέα της επανάληψης.

Flix Team
Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους «Balkans Beyond Borders» σας προ(σ)καλεί να τολμήσετε την επανάληψη!

Με σύνθημα «Τόλμα την Επανάληψη», το 5ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους «Balkans Beyond Borders» εγκαινιάζει την περίοδο της υποβολής συμμετοχών από τους ενδιαφερόμενους.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το Διαγωνιστικό τμήμα του 5ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους «Balkans Beyond Borders» θα διαρκεσει μέχρι και την 1η Ιουλίου 2014. Δικαίωμα υποβολής έχουν όλοι οι δημιουργοί μέχρι και 35 χρονών από την περιοχή των Βαλκανίων και πέρα, εφόσον η παραγωγή είναι βαλκανική ή πραγματεύεται ζητήματα των Βαλκανίων. Το μήκος της ταινίας μπορεί να είναι μέχρι και 30 λεπτά. Δεν υπάρχει περιορισμός στο είδος της ταινίας.

Το Φεστιβάλ «Balkans Beyond Borders» ταξιδεύει κάθε χρόνο σε μια διαφορετική πόλη των Βαλκανίων έχοντας μια ξεχωριστή θεματική κάθε χρόνο. Το φετινό φεστιβάλ θα γίνει στο Σαράγεβο τον Οκτώβριο του 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site του Φεστιβάλ (όπου θα βρείτε τους όρους και τις αιτήσεις συμμετοχής), την επίσημη σελίδα του στο Facebook ή τον λογαριασμό του στο Twitter.

Για προσωπική επικοινωνία και λεπτομέρειες στείλτε e-mail στο στο info@balkansbeyondborders.eu

Το «Βalkans Βeyond Βorders» ιδρύθηκε από 9 νέους δραστήριους νέους της Νοτιοανατολικής Ευρώπης με στόχο να προωθήσει την κινητικότητα των νέων στα Βαλκάνια ,το αίσθημα συνεργασίας στην περιοχή και να ενισχύσει περαιτέρω την Ευρωπαϊκή ιδέα. Για να το πετύχει αυτό αναλαμβάνει μια σειρά από δράσεις: το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, τα Workshops παραγωγής ταινιών, τα Ακαδημαϊκά Σεμινάρια και το Δίκτυό του.