Buzz

Αθλητικές σειρές για την καραντίνα που… δεν χάνονται!

στα 10

Αφού στα γήπεδα δεν υπάρχουν θεατές, οι αθλητικές σειρές είναι αυτές που δίνουν το κατάλληλο αλατοπίπερο στους φίλους των σπορ.

Flix Team
Αθλητικές σειρές για την καραντίνα που… δεν χάνονται!

Η καραντίνα… καλά κρατεί, και όλοι χρειαζόμαστε παρέα! Το μόνο σίγουρο είναι πώς η συντροφιά με τις σειρές και τις ταινίες μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Πριν μπούμε στο ψητό, να ξέρετε ότι μπορείτε να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας και εδώ, παίζοντας δωρεάν τα πιο διάσημα φρουτάκια.

Κι αφού στα γήπεδα δεν υπάρχουν θεατές, οι αθλητικές σειρές είναι αυτές που δίνουν το κατάλληλο αλατοπίπερο στου φίλους των σπορ.

Τετράδα για «Τσάμπιονς Λιγκ»...

...ή final-4 αν προτιμάτε. Σε αυτήν την περίοδο λοιπόν καθίσαμε, είδαμε, σκεφτήκαμε και καταλήξαμε στην κορυφαία τετράδα αθλητικών σειρών για να περάσουμε τις μέρες «εγκλεισμού», οι οποίες από προσωρινές έγιναν πλέον μία μόνιμη κατάσταση. Τετράδα Τσάμπιονς Λίγκ ή Final-4, καθώς έχουμε τρεις για ποδόσφαιρο και μία για μπάσκετ. Ας τις δούμε λοιπόν:

Sunderland

Sunderland ’till I die

Απλά επική. Δεν έχει σημασία αν είστε φίλος ή όχι της Σάντερλαντ. Οι μαύρες γάτες που ήταν για χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ, που έβγαλαν αυτόν μεγάλο στράικερ με το όνομα Κέβιν Φίλιπς (μοναδικός στράικερ στα πρώτα χρόνια του Τσάμπιονσιπ Μάνατζερ), έχουν τη δική τους σειρά. Δύο σεζόν από τη Σάντερλαντ από το 2017 ως το 2019. Ειδήσεις εκ των έσω κι όσο κι αν όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ξέρουν το φινάλε, το αλατοπίπερο εδώ είναι πολύ ζουμερό και έντονο. Η σχέση της ομάδας με τους οπαδούς της είναι μοναδική και δείχνει πως μία πόλη ολόκληρη μπορεί να ζει και να αναπνέει γύρω από μία ομάδα. Εξαιρετική, καλογυρισμένη, ρεαλιστική μπορεί να αγγίξει ακόμη και κάποιον που δεν του αρέσει το ποδόσφαιρο, αν δει αυτό το άθλημα από τη μεριά του κοινωνικού φαινομένου.

The English Game

The English Game

Μιας και ο λόγος για το ποδόσφαιρο ως κοινωνικό φαινόμενο, μας δίνει την πάσα για να περάσουμε στο The English Game. Ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο. Λίγο πριν την αυγή του 20ου αιώνα. Είμαστε ακόμη στον 19ο λοιπόν, το ποδόσφαιρο αρχίζει να μπαίνει στο μυαλό των Βρετανών. Ο Σκωτσέζος εργάτης, γιος ενός αλκοολικού πατέρα, ανταμώνει με έναν ευγενή και πλούσιο Άγγλο. Ο πρώτος είναι ο Fergus Suter, o δεύτερος ο Arthur Kinnaird. Οι δυο τους θα αλλάξουν τη ρότα του βασιλιά των σπορ. Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, μέσα από το ποδόσφαιρο αγγίζει ταξικά και κοινωνικά θέματα, αλλά και το ευαίσθητο ζήτημα της αληθινής φιλίας. Εξαιρετική δουλειά και από τηλεοπτικής και σκηνοθετικής ματιάς.

Apache 607

Apache

Ότι πιο πρόσφατο. Απάτσι. Ο Κάρλος Τέβες, ο Απάτσι. Ίσως ότι πιο κοντά είδαμε στον Μαραντόνα από πλευράς προσωπικότητας. Ένας έντονος χαρακτήρας. Ένας άνθρωπος που κατάφερε και βγήκε ζωντανός από τις γειτονιές του Μπουένος Άιρες, για την ακρίβεια από εκείνες τις γειτονιές που θέλει πραγματικά τύχη και ικανότητα για να μην πεθάνεις ή να ζήσεις καθαρός μακριά από οτιδήποτε εγκληματικό και καταστροφικό. Δεν είναι τυχαίο το προσωνύμιο Απάτσι, που πήρε ο Τέβες, ο οποίος έκανε μία μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα. Ίσως θα μπορούσε και καλύτερα, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία, δεν έχει σχέση με την εξαιρετική σειρά.

The Last Dance

Στο τέλος... The Last Dance

Παίζει από το 2020, αλλά όταν έχει να κάνει με τον Μάικλ Τζόρνταν δεν μπορεί παρά να είναι στην κορυφή. Ο τελευταίος τίτλος των Μπουλς, ο έκτος της παρέας του Air με τον Πίπεν, τις τρέλες του Ρόντμαν και τους υπόλοιπους ταύρους. Αφήνει πάντως αρκετές πτυχές αδιευκρίνιστες, ενώ υπάρχουν και αρκετοί επικριτές που είναι στην απέναντι πλευρά από τον αέρινο Μάικλ. Αυτά όμως δεν μπορούν να σκιάσουν το γεγονός, ότι σας αρέσει ή όχι, η σειρά για τον τελευταίο χορό μίας εκ των σπουδαιότερων ομάδων στην ιστορία του ΝΒΑ και φυσικά για τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών είναι ένα αριστούργημα.