Φεστιβάλ / Βραβεία

Το 1ο Athens Fashion Film Festival είναι γεγονός

στα 10

Το πρώτο Athens Fashion Film Festival, θα διεξαχθεί στις 25, 26 και 27 Φεβρουαρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αίθουσα «Νίκος Σκαλκώτας».

Flix Team
Το 1ο Athens Fashion Film Festival είναι γεγονός

Το Athens Fashion Film Festival (AthensFFF) διοργανώνεται από την εταιρεία Athens Cultural Creatives, ιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του είναι η Eλληνο-Ιταλίδα παραγωγός και σκηνοθέτης Νικόλ Αλεξανδροπούλου και το πρόγραμμα του αποτελείται από ταινίες μόδας μικρού και μεγάλου μήκους, και ντοκιμαντέρ με στόχο να προσφέρει μία καινοτόμο προοπτική στον πρωτοποριακό κόσμο των fashion films.

Φιλοδοξία του, όπως δηλώνουν οι διοργανωτές του, είναι να «υποστηρίξει καλλιτέχνες της κινούμενης εικόνας, της μόδας και της επικοινωνίας και μεταφέρει στο ελληνικό και διεθνές κοινό, τις τελευταίες τάσεις στο σινεμά, στη μόδα και στην τέχνη.»

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές του Athens Fashion Film Festival στο επίσημο site του και στην επίσημη σελίδα του στο Facebook

Athens Fashion Film Festival

Η 9μελής Διεθνής Κριτική Επιτροπή του διαγωνιστικού τμήματος μέχρι στιγμής συγκροτείται από τους Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο – Κριτικός Κινηματογράφου, Βαλέριο Καπέλι – Αρθρογράφος πολιτισμού στην Corriere della Sera, Ντάριο Ναρντέλα – Δήμαρχος της πόλης της Φλωρεντίας, Ιταλία, Ορσόλα ντε Κάστρο – Ιδρύτρια του «Fashion Revolution», Λονδίνο, Τζένη Μπαλατσινού - Μοντέλο, Παρουσιάστρια, Επιχειρηματίας, Ιωάννα Σαπφώ Πεπελάση - Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Oικoνομικής Ιστορίας στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι παράλληλες δράσεις του Athens Fashion Film Festival είναι:

  • "FFFMILANO FOR WOMEN" Δράση από το πρόγραμμα του Milano Fashion Film Festival, προβολές, παρουσίαση και round table. Παρουσιάζει η Κονστάνζα Καβάλι-Ετρο (Ιδρύτρια του Milano Fashion Film Festival)

  • "REGENERATIVE FASHION / ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΟΔΑ" Προβολές, παρουσίαση και round table με την Ορσόλα ντε Κάστρο (Ιδρύτρια του “Fashion Revolution”)

  • "CITIZEN HABIT / ΤΟ ΕΝΔΥΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" Παρουσίαση του βιβλίου Firenze. Fashion Atlas από την Μαρία Λουίζα Φρίσα (Επιμελήτρια και Κριτικός μόδας), προβολές και round table. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Τμήμα του Δήμου Φλωρεντίας, το Επιμελητήριο Μόδας της πόλης της Φλωρεντίας, το Pitty Imagine Discovery Foundation και τον Δήμο Αθηναίων (Αθήνα 2018-2019 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου).

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές του Athens Fashion Film Festival στο επίσημο site του και στην επίσημη σελίδα του στο Facebook

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.