Industry

Arian Open Air Cinema: κλείστε εισιτήριο με Mastercard και κερδίστε!

στα 10

Η Mastercard για ακόμα μία χρονιά στηρίζει τον ιστορικό θερινό κινηματογράφο Arian Open Air Cinema, με μοναδικές προσφορές, εκπτώσεις και προνόμια.

Flix Team
Arian Open Air Cinema: κλείστε εισιτήριο με Mastercard και κερδίστε!

Εδώ κι έναν μήνα, τα θερινά σινεμά έχουν ανοίξει τις πόρτες τους προσφέροντας στον κόσμο αυτό που είχε ανάγκη: σινεμά σε μεγάλη οθόνη, μαζί με μια απαραίτητη ανάσα δροσιάς! Oπως προκύπτει από τα στοιχεία, ο κόσμος ανταποκρίθηκε και τα εισιτήρια που κόπηκαν το πρώτο τριήμερο του ανοίγματος των θερινών κινηματογράφων (η πρεμιέρα έγινε την Παρασκευή 21 Μαΐου) κρίνονται ιδιαίτερα ενθαρρυντικά (περίπου 16.000) λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των αιθουσών και των συνθηκών.

Το άνοιγμα των θερινών σινεμά βέβαια, όπως είναι φυσικό, συνοδεύεται από συγκεκριμένα μέτρα αντιμετώπισης της εξάπλωσης της πανδημίας, όπως πληρότητα 75%, ενδιάμεσες κενές θέσεις, ηλεκτρονικό εισιτήριο κ.λπ.

Κι εκεί, έρχεται η αρωγή της Mastercard!

Η Mastercard για τέταρτη συνεχή χρονιά δίνει το δυναμικό παρόν στηρίζοντας το σινεμά και συγκεκριμένα τον ιστορικό κινηματογράφο Arian Open Air Cinema (που βρίσκεται στο κέντρο της Γλυφάδας) με μοναδικές προσφορές για τους κατόχους οποιασδήποτε κάρτας Mastercard.

Arian Mastercard 2

Κερδίστε 2 Ευρώ σε κάθε εισιτήριο με τη Mastercard

Και φέτος, δεν θα απολαύσουν μόνο οι Ελληνες κάτοχοι καρτών Mastercard® κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τα αστέρια, αλλά και οι επισκέπτες από το εξωτερικό!

Συγκεκριμένα, η Mastercard προσφέρει 2 ευρώ έκπτωση σε κάθε εισιτήριο για τον κινηματογράφο Arian Open Air Cinema, τόσο μέσα από το site, όσο και από το ταμείο. Ο κινηματογράφος επίσης προσφέρει ηλεκτρονική προαγορά και των snacks, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, όσο και απαραίτητο αφού ανάμεσα στα μέτρα που συνοδεύουν την επαναλειτουργία των θερινών κινηματογράφων είναι και η κατάργηση του διαλείμματος.

Προνομιακές προβολές

Επιπλέον, μέσα στην αίθουσα θα βρείτε τους άνετους καναπέδες της Mastercard. Οι 4 πρώτοι που θα αγοράσουν εισιτήρια (ή τα 2 πρώτα ζευγάρια που θα αγοράσουν διπλό) με οποιαδήποτε κάρτα Mastercard, θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία στους καναπέδες της Mastercard, απολαμβάνοντας αγαπημένα snacks, όπως pizza και hot dogs, ενώ θα εξυπηρετούνται από τον προσωπικό τους σερβιτόρο. Η προσφορά αυτή ισχύει κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Μπορείτε λοιπόν να δείτε το πρόγραμμα του Arian Open Air Cinema, να βρείτε την ταινία που σας ενδιαφέρει και να αγοράσετε από νωρίς το εισιτήριό σας ώστε να προλάβετε αυτή την καταπληκτική ευκαιρία.

Arian open air

Προσφορές και για τους ξένους σινεφίλ επισκέπτες

Η σελίδα priceless.com της Mastercard προσφέρει μια σειρά από ανεκτίμητες εμπειρίες διασκέδασης και πολιτισμού σε όλες τις χώρες του κόσμου, από την Ασία και την Ευρώπη μέχρι την Αμερική. Στη λίστα της Ευρώπης, περιλαμβάνεται και η Ελλάδα, όπου ανάμεσα στις εμπειρίες που μπορούν να απολαύσουν οι ξένοι επισκέπτες βρίσκεται και ο κινηματογράφος Arian Open Air Cinema.

Η σχετική καταχώρηση αναφέρει «be treated like a movie star under the Greek sky» και όντως έτσι είναι! Πέραν από την ίδια την ξεχωριστή εμπειρία του θερινού κινηματογράφου, η προσφορά της Mastercard στο priceless.com δεν περιλαμβάνει μόνο προβολή ταινίας. Περιλαμβάνει ιδιωτική προβολή ταινίας(!) για όλη την παρέα ή την οικογένεια, η οποία μάλιστα συνοδεύεται από λαχταριστή pizza και hot dogs. Και για να ολοκληρωθεί η εμπειρία, οι επισκέπτες φεύγοντας θα λάβουν κι ένα δώρο με ελληνικά προϊόντα για να θυμούνται για πάντα αυτή την κινηματογραφική βραδιά κάτω από τον νυχτερινό αττικό ουρανό.

Ο ιστορικός κινηματογράφος Arian Open Air Cinema ιδρύθηκε το 1959 κι από το 2018 επαναλειτουργεί ανακαινισμένος, με τη χορηγία της Mastercard.