Industry

Το 12ο APostLab έρχεται στην Αθήνα...

στα 10

Kαι προσκαλεί επαγγελματίες του οπτικοακουστικού χώρου στις δράσεις του! Δηλώστε συμμετοχή.

Flix Team
Το 12ο APostLab έρχεται στην Αθήνα...

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, θεωρώντας σημαντική τη διαρκή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της ελληνικής κινηματογραφίας, υποδέχεται στην Ελλάδα το 12ο APostLab και το υποστηρίζει οικονομικά.

Δείτε ακόμη: Αυτές είναι οι ελληνικές ταινίες μικρού μήκους που θα διαγωνιστούν στο 44ο Φεστιβάλ Δράμας

Πρόκειται για ένα ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διαρκεί έξι ημέρες, φέρνοντας σε επαφή επαγγελματίες του διεθνούς οπτικοακουστικού χώρου. Σκοπός του εργαστηρίου είναι να τους βοηθήσει να κατανοήσουν σε βάθος το στάδιο του post-production σε τεχνικό, οικονομικό και καλλιτεχνικό επίπεδο, δίνοντας έμφαση στις προκλήσεις των διεθνών συμπαραγωγών, αλλάκαι να το εντάξουν λειτουργικά στον αρχικό σχεδιασμό παραγωγής του έργου τους.

Το 12ο APostLab απευθύνεται σε παραγωγούς με σχέδιό τους σε διεθνή συμπαραγωγή κινηματογραφικής ταινίας μεγάλου μήκους ή τηλεοπτικής σειράς που βρίσκονται σε στάδιοανάπτυξης ή προπαραγωγής. Απευθύνεται επίσης σε post-production supervisors. Στο εργαστήριο θα συμμετάσχουν 24 επαγγελματίες από διάφορες χώρες.

Η 12η διοργάνωση του APostLab θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 18 έως 23 Νοεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα σχέδιά τους μέχρι την Κυριακή, 3Οκτωβρίου. Αναλυτικές πληροφορίες και φόρμα υποβολής στο APostLab.