Ο Τζαντ Απαταου ετοιμάζει μια... κωμωδία για την πανδημία, για το Netflix

BUZZ 17 NOV  /  Χρήστος Μπακατσέλος

H πανδημία φαίνεται πως είναι στο επίκεντρο της νέας κωμωδίας του Τζαντ Απαταου για το Netflix.

Ο κόσμος βρίσκεται ήδη εν μέσω ενός δεύτερου κύματος της πανδημίας και μπορεί οι πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με πιθανά εμβόλια να δείχνουν πολλά υποσχόμενες, όμως όλο αυτό έχει επηρεάσει τόσο την καθημερινότητά μας και τις ταινίες που βλέπουμε και που (δεν) θα βλέπουμε για αρκετό καιρό μετά.

Μια από αυτές είναι και η νέα ταινία του Τζαντ Απαταου για το Netflix η οποία, σύμφωνα με άρθρο του Deadline, πρόκειται για μια, μέχρι στιγμής, ατιτλοφόρητη κωμωδία όπου μερικοί ηθοποιοί έχουν κολλήσει, εν μέσω καραντίνας, μέσα στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου και προσπαθούν να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα μιας ταινίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί το καστ αλλά οι πληροφορίες θέλουν η ταινία να έχει ένα all star καστ το οποία άνετα ανταγωνίζεται εκείνο των ταινιών «Στα Μαχαίρια» και «The Disaster Artist».

Διαβάστε ακόμα: To Netflix ετοιμάζει σειρά με τίτλο «Social Distance»

judd apatow 607

Παράλληλα με τη σκηνοθεσία, ο Απαταου γράφει και το σενάριο μαζί με την Παμ Μπρέιντι, σεναριογράφο των ταινιών «South Park: Bigger, Longer, Uncut», «Team America: World Police» και «Hot Rod», ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο Μπάρι Μεντέλ. Οι Απαταου και Μπρέιντι έχουν ξανασυνεργαστεί με το Netflix, ως παραγωγός στο «Love» και δημιουργός της κωμικής σειράς «Lady Dynamite» αντίστοιχα.

Η συνεργασία αυτή του Απαταου με το Netflix δεν επηρεάζει καθόλου τη σχέση με τη Universal, το στούντιο που εδώ και χρόνια κυκλοφορεί τις ταινίες του. Σύμφωνα με το Deadline το Netflix απλώς είχε τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσει πολύ πιο εύκολα πρότζεκτς ακόμα και εν μέσω της πανδημίας, σε αντίθεση με άλλα στούντιο που προσπαθούν να βρουν τρόπους για να κυκλοφορήσουν τις ήδη ολοκληρωμένες ταινίες τους.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζαντ Απαταου έχει κάτι να πει στην Ντάιαν Κίτον για τον Γούντι Αλεν

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.