Buzz

«Ant Head»: Δείτε ολόκληρη τη 13λεπτη (νέα!) ταινία του Ντέιβιντ Λιντς

στα 10

Χιλιάδες μερμήγκια τρώνε ένα κεφάλι τυρί: ένα τυρί σε σχήμα κεφαλιού. Θα το δεχτούμε κι αυτό, αφού έχει την υπογραφή του Ντέιβιντ Λιντς.

«Ant Head»: Δείτε ολόκληρη τη 13λεπτη (νέα!) ταινία του Ντέιβιντ Λιντς

Οπως το περιγράφει ο Ντέιβιντ Λιντς: «Το "Ant Head" είναι ένα μικρού μήκους βίντεο που δείχνει τους φίλους μου τα μερμήγκια μαζί με τυρί κτλ και με ενάμιση κομμάτι από το άλμπουμ "Thought Gang".»

Οπου Thought Gang είναι, βεβαίως, το άλμπουμ που είχε ηχογραφήσει ο Ντέιβιντ Λιντς παρέα με τον Αντζελο Μπανταλαμέντι τη δεκαετία του '90, ως μπάντα με το ίδιο όνομα και που είχε χαθεί για να επανέλθει στην επιφάνεια τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε. Κάποια κομμάτια από το άλμπουμ είχαν χρησιμοποιηθεί στο «Fire Walk With Me» και κάποια ακόμα έβαλε ο Ντέιβιντ Λιντς στο πιο πρόσφατο αριστούργημά του, το «Twin Peaks: The Return».

ντέιβιντ λιντς 607Οι... Thought Gang

Τώρα, ο Ντέιβιντ Λιντς κι ο Αντζελο Μπανταλαμέντι ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το άλμπουμ τους, μέσα στον Νοέμβριο και με την ευκαιρία ο Ντέιβιντ Λιντς διοχετεύει, ελεύθερο στο youtube, το 13λεπτο ταινιάκι του, «Ant Head», ως προωθητική συνοδεία. Παρακάτω δείτε και ακούστε.

Διαβάστε κι αυτό: Ο Ντέιβιντ Λιντς τοποθετείται με σοφία πάνω στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στη βιομηχανία