Buzz

Είστε έτοιμοι για ένα «χαμένο» άλμπουμ των Ντέιβιντ Λιντς κι Αντζελο Μπανταλαμέντι;

στα 10

Γραμμένο μεταξύ 1992 και 1993, βγαλμένο από την συνεργασία των δύο ανδρών στο «Twin Peaks», το άλμπουμ των Thought Gang όπως ονόμαζαν την μπάντα τους θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά τώρα.

Είστε έτοιμοι για ένα «χαμένο» άλμπουμ των Ντέιβιντ Λιντς κι Αντζελο Μπανταλαμέντι;

Ηταν η εποχή που ο Λιντς ετοίμαζε την κινηματογραφική ταινία του «Twin Peaks», το «Fire Walk with Me», όταν ο Μπανταλαμέντι κι ο Λιντς ξεκίνησαν να δουλεύουν μαζί σε ένα παράλληλο μουσικό project που είχε τις ρίζες του όπως λέει ο ίδιος ο Λιντς στην slow cool jazz του soundtrack της σειράς.

Όμως στην πορεία η δουλειά των Thought Gang απέκτησε έναν πιο δυναμικό, σύνθετο ήχο, διαποτισμένο με απροσδόκητες επιρροές, ηχοτόπια και spoken word «τραγούδια». O Λιντς περιγράφει την μουσική των Thought Gang σαν «jet-fuelled jazz», βασισμένη σε ιστορίες, είναι «μοντέρνα μουσική», λέει.

Διαβάστε ακόμη: Οι αγαπημένες ταινίες του Ντέιβιντ Λιντς

thought gang 607

Στο παρελθόν κάποια από τα τραγούδια των Thought Gang είχαν συμπεριληφθεί στο «Fire Walk with Me», αλλά και στην περσινή σεζόν του «Twin Peaks», αλλά η κυκλοφορία του άλμπουμ στις 2 Νοεμβρίου θα είναι η πρώτη φορά που η δουλεία τους θα παρουσιαστεί ολοκληρωμένη.

Ακούστε πιο κάτω ένα από τα τραγούδια, το «Woodcutters From Fiery Ships».

Διαβάστε ακόμη