Buzz

Οσα έχει να πει ο Ντέιβιντ Λιντς για το «Twin Peaks» και για... τις συμβουλές του γιατρού του

στα 10

Ο Ντέιβιντ Λιντς βρέθηκε στο φεστιβάλ Camerimage και μίλησε, με τον τρόπο του, για τους δικούς του «λιντσεϊκούς φόβους».

Οσα έχει να πει ο Ντέιβιντ Λιντς για το «Twin Peaks» και για... τις συμβουλές του γιατρού του

Εχουν περάσει δυο μήνες απ' όταν τελείωσε (για πάντα;) το reboot του «Twin Peaks» κι η σκέψη του είναι ακόμα καρφωμένη στο μυαλό μας. Γι' αυτό και την όποια συζήτηση με τον Ντέιβιντ Λιντς για τη σειρά, την παρακολουθούμε με κάτι που μοιάζει με σασπένς! Ο Λιντς βρέθηκε την Τρίτη στο φεστιβάλ Camerimage, στην Πολωνία κι έδωσε απαντήσεις για όλα στο κοινό, με τον χαρακτηριστικό του, τόσο-λαθραία-παιδικό, τρόπο. Διαβάστε παρακάτω.

Ακολουθήστε τον τρίτο κύκλο του «Twin Peaks» με τον τρόπο του Flix

Twin Peaks Season 3 607

Για την αναβίωση του «Twin Peaks» Υπάρχει μια τυχερή συγκυρία στο «Twin Peaks», το όραμα που έχει ο Πράκτορας Κούπερ, που συμβαίνει 25 χρόνια αργότερα. Αρα ήταν εξ αρχής μοιραίο. Οταν η Λόρα Πάλμερ, ωστόσο, έλεγε στον Κούπερ, «I'll see you in 25 years», κανείς δεν είχε ιδέα ότι η σειρά μπορεί να επέστρεφε σ' εκείνη τη χρονική στιγμή.

Για το καστ που, τι να γίνει, μεγάλωσε Ξαναπιάνοντας τη σειρά ένα τέταρτο του αιώνα αργότερα, κάποια πράγματα είναι σαφώς διαφορετικά, αλλά κάποια άλλα παραμένουν ίδια. Οι ηθοποιοί, που είναι σαν οικογένεια, διατήρησαν τα ουσιαστικά χαρακτηριστικά τους, μοιάζουν λιγάκι πιο μεγάλοι, αλλά είναι οι εαυτοί τους. Στην πραγματικότητα, νιώθαμε σαν να μην πέρασε καθόλου χρόνος.

Διαβάστε ακόμη: Και όμως, το «Fast Times at Ridgemont High» παραλίγο θα το σκηνοθετούσε... ο Ντέιβιντ Λιντς

Twin Peaks Season 3 607

Τηλεόραση και σινεμά Το νέο «Twin Peaks» λέω ότι είναι μια 18ωρη ταινία. Η τηλεόραση και το σινεμά, για μένα, είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Είναι η αφήγηση μιας ιστορίας με κίνηση, εικόνα και ήχο. Κατέληξε να είναι 18 ώρες. Αλλά κάθε ώρα είναι μέρος του όλου και μπορείς να τη δεις ολόκληρη σε μια μαραθώνια προβολή. Η τηλεόραση, πια, είναι το νέο καλλιτεχνικό σινεμά, έχει πάρει αυτό το ρόλο από τους κινηματογράφους, όπου πια κυριαρχούν τα franchises και οι περιπέτειες δράσης.

Για τις μπάντες που εμφανίζονται στη σειρά Από τους Chromatics και τους Cactus Blossoms, στους Nine Inch Nails και μια καμουφλαρισμένη εμφάνιση του Εντι Βέντερ, από το Bang Bang roadhouse περνούν κοσμήματα της παλιότερης ή νεότερης indie σκηνής. Υπάρχει μια σκηνή στο roadhouse, εξήγησε ο Λιντς κι έτσι ήταν ιδανική ευκαιρία να έρθουν διάφορες μπάντες να παίξουν. Πολλοί μουσικοί υπέβαλαν τραγούδια κι εμείς επιλέξαμε.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ντέιβιντ Λιντς και η αγάπη του για τον Φεντερίκο Φελίνι

Twin Peaks 607

Για τον «Λιντσεϊκό φόβο», δηλαδή για το φαινόμενο όπου συνηθισμένα αντικείμενα γίνονται τρομακτικά. Ο Λιντς είπε: «Πάντα δίνω την ίδια απάντηση. Ο γιατρός μου, μού είπε να μην τα σκέφτομαι αυτά τα πράγματα.»

Για την πιθανότητα μιας 4ης σεζόν «Twin Peaks» Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: