Buzz

Ο Ντέιβιντ Λιντς σχεδιάζει t-shirts

στα 10

Ντύσου στον Ντέιβιντ Λιντς! Με μόλις 26 δολάρια, τώρα μπορείτε να φορέσετε μπλουζάκια με την υπογραφή του αγαπημένου σας σκηνοθέτη.

Ο Ντέιβιντ Λιντς σχεδιάζει t-shirts

Μπορεί το θεαματικό, σουρεαλιστικό comeback του «Twin Peaks» να ολοκληρώθηκε εδώ και καιρό, αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι ο Ντέιβιντ Λιντς κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Κι αν είναι αμφίβολο το αν και πότε θα αποφασίσει να περάσει και πάλι πίσω από την κάμερα, ειδικά για μια κινηματογραφική ταινία, τουλάχιστον έχει μερικές δεκάδες άλλες περιφερειακές ασχολίες για να απασχολεί τον εαυτό του και τους θαυμαστές του.

Δίπλα στις πολυάριθμες, ανήσυχες –και αναμφίβολα απαιτητικές– κινηματογραφικές, τηλεοπτικές, μουσικές και εικαστικές του αναζητήσεις, ο Λιντς δεν έκρυψε ποτέ την πιο επιχειρηματική πλευρά του, υπογράφοντας μεταξύ άλλων τη δική του μάρκα καφέ και, φυσικά, δεκάδες memorabilia εμπνευσμένα από το «Twin Peaks».

Διαβάστε ακόμη: Οι αγαπημένες ταινίες του Ντέιβιντ Λιντς

David Lynch t-shirts 607

Και τώρα μοιάζει να αποφάσισε να εισβάλλει και στο χώρο της ένδυσης, εγκαινιάζοντας μια συνεργασία με το Amazon, το οποίο φιλοξενεί το online κατάστημα του Ντέιβιντ Λιντς με t-shirts σχεδιασμένα από τον ίδιο. Το Studio: David Lynch περιλαμβάνει προς το παρόν μια σειρά από 25 t-shirt, με φευγάτα σχέδια όπως αυτά που θα περίμενε κανείς από την πειραγμένη φαντασία του εκκεντρικού σκηνοθέτη.

Διαλέξτε, λοιπόν, ανάμεσα σε χταπόδια, δεινόσαυρους και άλλα αλλόκοτα κι εφιαλτικά πλάσματα και βγείτε στην παραλία με στυλ!

Διαβάστε ακόμη