Buzz

Ο Μπραντ Πιτ κι η Αντζελίνα Τζολί δε χορταίνουν να κάνουν ταινίες μαζί

στα 10

Δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν το «By the Sea» και, κατά τις φήμες, ο Μπραντ κι η Αντζελίνα ετοιμάζονται για μια δεύτερη ταινία σε δική της σκηνοθεσία, όπου θα συμπρωταγωνιστήσουν.

Ο Μπραντ Πιτ κι η Αντζελίνα Τζολί δε χορταίνουν να κάνουν ταινίες μαζί

Ποιος σκηνοθέτης δε θα ήθελε για πρωταγωνιστές της ταινίας του την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ; Ε, το ίδιο σκέφτεται και η Αντζελίνα, συν το ότι βολεύει με το baby sitting. Ενώ το «By the Sea», το ερωτικό δράμα που σκηνοθέτησε η Τζολί κι όπου η ίδια κι ο Μπραντ Πιτ ενσαρκώνουν το κεντρικό ζευγάρι, βρίσκεται σε post production και λίγο αφότου ο «Αλύγιστος» ολοκλήρωσε τον κύκλο του στις αίθουσες, τα φεστιβάλ και τα βραβεία του κόσμου, το εμβληματικό power couple ετοιμάζεται, λένε οι φήμες, για νέα κοινή περιπέτεια, στην Αφρική.

Η ταινία θα λέγεται «Africa» και θα είναι η βιογραφία του Ρίτσαρντ Λίκι, του περίφημου παλαιοντολόγου - ανθρωπολόγου που αγωνίστηκε για την προστασία των ελεφάντων απέναντι στους εμπόρους ελεφαντόδοντου στην Κένυα, στα τέλη της δεκαετίας του ’80 – ο Λίκι εξακολουθεί και σήμερα, στα 70 του, ν’ ασχολείται ενεργά με το ανθρωπιστικό, πολιτικό και φυσιολατρικό έργο του στην Κένυα, παράλληλα με την πανεπιστημιακή του καριέρα στην Αφρική και την Αμερική.

ρίτσαρντ λίκι 607 Ρίτσαρντ Λίκι

Η Αντζελίνα Τζολί έχει ήδη μιλήσει στον Τύπο για την ταινία, λέγοντας: «Για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου νιώθω μια στενή σύνδεση με την Αφρική και τον πολιτισμό της και το υπέροχο σενάριο του Ερικ Ροθ (του αριστοτέχνη σεναριογράφου του «Forrest Gump», του «Benjamin Button», του «Μόναχου» μεταξύ άλλων), με ήρωα έναν άντρα που εμπλέκεται στη βίαιη σύγκρουση με τους εμπόρους ελεφαντοστού κι αποκτά μια βαθύτερη κατανόηση του αποτυπώματος του ανθρώπου στη φύση και μια ειλικρινή αίσθηση ευθύνης για τον κόσμο γύρω του.»

Κατά τα λεγόμενα, η Τζολί θα σκηνοθετήσει το σενάριο του Ροθ, με διευθυντή φωτογραφίας τον Ρότζερ Ντίκινς με τον οποίο συνεργάστηκε και στον «Αλύγιστο». Τα γυρίσματα της ταινίας λέγεται ότι θα ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι, παρότι τίποτε ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί. Επιπλέον, οι φήμες θέλουν όχι μόνο τον Μπραντ Πιτ πρωταγωνιστή, αλλά και την Αντζελίνα στο ρόλο της δεύτερης γυναίκας του Λίκι, της συναδέλφου του, Μέιβ Επς.

Αν, λοιπόν, οι φήμες επιβεβαιωθούν, αυτή θα είναι η τρίτη ταινία όπου η Αντζελίνα Τζολί κι ο Μπραντ Πιτ εμφανίζονται μαζί στην οθόνη, μετά το «Mr. & Mrs. Smith» που τους έφερε ιστορικά κοντά και το «By the Sea», αλλά η Αντζελίνα δε μοιάζει ν’ ανησυχεί καθόλου με την προοπτική. «Σε σύγκριση με τον “Αλύγιστο”, το “By the Sea” είναι παιχνιδάκι,» είπε σε συνέντευξή της τον Νοέμβριο. «Το ζόρικο είναι να σκηνοθετώ τον εαυτό μου και να σκηνοθετώ τον Μπραντ. Εχουμε ένα σκληρό, δραματικό υλικό στα χέρια μας και προσπαθούμε να το ισορροπήσουμε. Είναι μια βαριά ταινία, δε μας είναι εύκολο. Αλλά ακόμα κι όταν το παλεύουμε, βρισκόμαστε μαζί στα χαρακώματα και συνειδητοποιούμε τις δυσκολίες. Προκαλούμε ο ένας τον άλλον κι αυτό είναι καλό πράγμα.» Αχ.

Διαβάστε ακόμη: