Buzz

Η Αντζελίνα Τζολί πάει στην Αφρική - όχι για φιλανθρωπικούς σκοπούς!

στα 10

Παίρνοντας τελείως στα σοβαρά το ρόλο της ως σκηνοθέτης, η Αντζελίνα Τζολί επιστρέφει στην Αφρική, αυτή τη φορά όχι για το ανθρωπιστικό της έργο, αλλά για το επόμενο της πρότζεκτ με τίτλο «Africa».

Η Αντζελίνα Τζολί πάει στην Αφρική - όχι για φιλανθρωπικούς σκοπούς!

Με συνοπτικές διαδικασίες, η Αντζελίνα Τζολί μετατρέπεται σε μια από τις πιο υπερπαραγωγικές σκηνοθέτιδες των καιρών μας.

Η πρώτη της ταινία, το «In The Land Of Blood And Honey» μετράει ήδη τρία χρονια από την έξοδό του. Η δεύτερη της ταινία, το «Unbroken» για τον ολυμπιονίκη Λούι Ζαμπερίνι είναι έτοιμη και πιθανολογείται πως θα πρωταγωνιστήσει στα φετινά Οσκαρ. Η τρίτη της ταινία βρίσκεται ήδη σε γυρίσματα και δεν είναι άλλο από το «By the Sea» με την ίδια και τον Μπραντ Πιτ. Και να που τώρα, η Τζολί υπέγραψε για να αναλάβει τη σκηνοθεσία του «Africa», αυτού που θα είναι με διαφορά το πιο φιλόδοξο έργο της μέχρι τώρα καριέρας της.

Δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ από το «By the Sea».

Γραμμένο από τον Ερικ Ροθ (Οσκαρ σεναρίου για το «Forest Gump» και υποψηφιότητες, ανάμεσα σε άλλα, για το «Μόναχο» και το «The Curious Case of Benjamin Button»), το «Africa» αφηγείται τη μάχη του παλαιοντολόγου/αρχαιολόγου Ρίτσαρντ Λίκι με τους λαθροθήρες ελεφαντοστών που απείλούν τον πληθυσμό των ελεφάντων της Αφρικής.

«Νιώθω μια πολύ βαθιά συγγένεια με την Αφρική και την κουλτούρα της εδώ και πολλά χρόνια και το υπέροχο σενάριο του Ερικ με συνεπήρε. Αυτή η ιστορία ενός ανθρώπου που τόλμησε να εναντιωθεί στους λαθροθήρες ελεφαντοστών και κατανόησε βαθιά το ανθρώπινο αποτύπωμα και την έκδηλη αίσθηση ευθύνης που είχε για τον κόσμο γύρω του», δήλωσε η Τζολί, που θα συνεργαστεί εδώ ξανά με τον διευθυντή φωτογραφίας Ρότζερ Ντίκινς, όπως και στο «Unbroken», για να μπορέσει να αναδείξει το τοπίο της Αφρικής.

Η Αντζελίνα Τζολί θα κρατήσει και μέρος της παραγωγής του «Africa», μαζί με τον Ντέιβιντ Ελισον της Skydance Productions. Αλλωστε οι δυο τους είναι υπεύθυνοι για το ανθρωπιστικό έργο που εδώ και χρόνια εκπονείται στην ήπειρο με εκπρόσωπο την Τζολί, αυτή τη φορά με το «καπέλο» της πρέσβειρας καλής θέλησης του ΟΗΕ.

Διαβάστε ακόμη: