Buzz

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί στις πρώτες φωτογραφίες από το «By the Sea»

στα 10

Μετά τις πρώτες φωτογραφίες του γάμου τους, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ δίνουν στη δημοσιότητα και τις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστούν: το «By the Sea» σε σκηνοθεσία της ίδιας της Αντζελίνα Τζολί.

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί στις πρώτες φωτογραφίες από το «By the Sea»

«Επέλεξα να τοποθετήσω το "By the Sea" στα 70s, όχι μόνο γιατί είναι μια γοητευτική και γεμάτη χρώμα εποχή, αλλά γιατί αφαιρεί πολλές από τα πράγματα της σύγχρονης ζωής και επιτρέπει να ασχοληθείς σφαιρικά με τα συναισθήματα που οι χαρακτήρες βιώνουν στο ταξίδι τους.»

Αυτά δηλώνει η Αντζελίνα Τζολί στο Entertainment Weekly, συνοδεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες από το «By the Sea», την τρίτη σκηνοθετική της απόπειρα που βρίσκεται στην πρώτη εβδομάδα γυρισμάτων με συμπρωταγωνιστή της τον Μπραντ Πιτ. στη δεύτερη μόλις συνεργασία τους, δέκα χρόνια μετά το «Mr. and Mrs. Smith».

Η επίσημη υπόθεση της ταινίας είναι η εξής:

Στη Γαλλία της δεκαετίας του '70, η Βανέσα, μιας πρώην χορεύτρια (Αντζελίνα Τζολί) και ο σύζυγός της, Ρόλαντ, ένας Αμερικάνος συγγραφέας (Μπραντ Πιτ) ταξιδεύουν στη χώρα. Απομάκροι μεταξύ τους θα βρεθούν σε μια ήσυχη παραλιακή πόλη όπου θα γνωρίσουν μερικούς από τους πιο θορυβώδεις κατοίκους της, έναν ιδιοκτήτη ενός καφέ - μπαρ (τον υποδύεται το Νιλς Αρεστρουπ) και έναν ξενοδόχο (τον υποδύεται ο Ρισάρ Μπορινζε).

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία και αναρωτηθείτε μαζί μας. Mα, πότε τα προλαβαίνουν όλα;

By the Sea

By the Sea

By the Sea

Διαβάστε ακόμη: