Buzz

H Τζένιφερ Ανιστον δίνει συγχωροχάρτι στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί

στα 10

Δέκα χρόνια μετά το χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ που της στοίχισε ακριβά, η Τζένιφερ Ανιστον δηλώνει πως είναι πια έτοιμη να τον συγχωρήσει...

H Τζένιφερ Ανιστον δίνει συγχωροχάρτι στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί

«Πιστεύω ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να μπορείς να συγχωρείς. Διαφορετικά το μόνο που κάνεις είναι να γεμίζεις από τοξικά απόβλητα. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να κρατάς κακία.»

Με συνοπτικές διαδικασίες, σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Harper's Bazaar, η 45χρονη Τζένιφερ Ανιστον κλείνει το θέμα «Μπραντ Πιτ», δίνοντας το συγχωροχάρτι που αρνιόταν να προσφέρει εδώ και μια δεκαετία, όταν χώρισε με τον αγαπημένο της εξαιτίας του κεραυνοβόλου ερωτά του με την Αντζελίνα Τζολί στα γυρίσματα του «O Κύριος και η Κυρία Σμιθ».

«Ακούστε, οι άνθρωποι κάνουν ασυγχώρητα πράγματα, αλλά πρέπει να μπορείς να τα αφήσεις πίσω. Ολοι είμαστε άνθρωποι. Κάνουμε λάθη. Το να κρατάς κακία είναι σαν να παίρνεις ποντικοφάρμακο και να περιμένεις το ποντίκι να πεθάνει.»

Διαβάστε ακόμη: Εφτασε και αυτή η ημέρα που η Τζένιφερ Ανιστον οδεύει προς τα Οσκαρ

Brad Pitt Jennifer Aniston 607 Με τον Μπραντ Πιτ

Δηλώνοντας για πρώτη φορά, χωρίς καμία αναστολή, ευτυχισμένη, η Τζένιφερ Ανιστον μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αρραβωνιαστικό της, Τζάστιν Θερού («Είναι ένας από τους πιο ταπεινούς, αξιοπρεπείς ανθρώπους. Είναι αδύνατον να βαρεθούμε ο ένας τον άλλον»), ενώ δήλωσε απογοητευμένη από τα λεγόμενα της Χάλι Μπέρι που όταν γέννησε στα 47 της χρόνια είχε αναφερθεί στην εγκυμοσύνή της ως «γηριατρική»: «Είναι γελοίο και προσβλητικό. Προφανώς, σαν γυναίκες έχουμε εξελιχθεί. Περνάω πολύ καλύτερα και διασκεδάζω περισσότερο μετά τα 40 μου χρόνια, παρά όσο θυμάμαι τον εαυτό μου μικρότερη.»

Jennifer Aniston Justin Theroux Με τον Τζάστιν Θερού

Στην νέα της, λαμπερή και ευτυχισμένη περίοδο βοηθάει και το γεγονός πως το ονομά της συζητιέται έντονα για μια οσκαρική υποψηφιότητα λόγω της δραματικής στροφής της στο «Cake» του Ντάνιελ Μπαρνζ.

Διαβάστε ακόμη: