Buzz

«Μπορώ να δανειστώ το σπέρμα σου;» Καλεσμένος του Ζακ Γαλιφιανάκη, ο Μπραντ Πιτ...

στα 10

O Μπραντ Πιτ δέχεται την πρόκληση του Ζακ Γαλιφιανάκη να καθίσει ανάμεσα στις δυο φτέρες του. Ο,τι ακολουθεί, δεν έχει προηγούμενο. Ειδικά όταν του αναφέρει την Τζένιφερ Ανιστον. Δείτε το...

«Μπορώ να δανειστώ το σπέρμα σου;» Καλεσμένος του Ζακ Γαλιφιανάκη, ο Μπραντ Πιτ...

Off camera γκρίνια στην παραγωγή που «επιστρέφει σε συνεντεύξεις με χαζό σταρ, ενώ είχε κάνει τον Πρόεδρο Ομπάμα», υποδοχή του Μπραντ Πιτ ως Brad Pitts (μασχάλες), πρώτη ερώτηση για το πότε έχασε την παρθενιά του, δεύτερη γιατί δεν κάνει μπάνιο, τρίτη πότε θα βγει «Το Γουνάκι» («Furring», αντί «Furry») σε...DVD. Ο Ζακ Γαλιφιανάκης είναι οδοστρωτήρας που ισοπεδώνει τους πάντες στον κωμικό αυτοσχεδιασμό, στην πρόκληση, στην ταχύτητα. Πόσα από αυτά είναι γραμμένα, πόσα προβαρισμένα, δεν ξέρουμε. Ο τρόπος που οι καλεσμένοι στέκονται (ή, μάλλον, κάθονται «Ανάμεσα σε Δυο Φτέρες») απέναντί του μοιάζει να είναι μουδιασμένα ειλικρινής. Οι πιο γενναίοι, άνετοι κι ακομπλεξάριστοι, απλώς, δέχονται στωϊκά και με αίσθηση του χιούμορ, τα πυρά. Και πολύ καλά κάνουν.

O Μπαράκ Ομπάμα στο Between two Ferns του Ζακ Γαλιφιανάκη. Στ΄ αλήθεια!

Ο Μπραντ Πιτ έχει αποδείξει ότι δεν έχει πρόβλημα ούτε με την πλάκα, ούτε με το τσαλάκωμα. Αντίθετα, πρώτος συμμετέχει σε διάφορα video spoofs της αμερικανικής late night television - κάτι που τον κάνει πολύ πιο προσιτό και αξιαγάπητο.

Μπραντ Πιτ - Τζίμι Φάλον: break dance battle!

Μόνο που ο Ζακ... είναι άλλη πίστα. Ο Τζίμι Κίμελ θα στο γράψει, ο Τζίμι Φάλον θα σε προσέξει. Ο Ζακ θα σου ζητήσει το σπέρμα σου, σε αποκαλεί «Πισινό του Μπέντζαμιν» (Benjamin Buttoms) και σου αναφέρει, στα μούτρα, την «Ρέιτσελ» των Friends. Ετσι είναι, το ξέρεις εξ αρχής.

«Είναι δύσκολο να διατηρείς το μαύρισμά σου;» / «Γιατί;» / «Γιατί ζεις στη σκιά της γυναίκας σου...»

Νομίζουμε πάντως πως, κάποια στιγμή, στην ερώτηση «Funny or Die», ο Μπραντ Πιτ μπορεί και να απαντούσε «die».

Δείτε το (η διακοπή από αγαπημένο μας stand up comedian είναι το έξτρα μπόνους):

Δείτε ακόμα: