Buzz

Χριστουγεννιάτικος Ζακ Γαλιφιανάκης: Σάμιουελ Τζάκσον & Τόμπι Μαγκουάιαρ, Arcade Fire & Μικρός Τυμπανιστής

στα 10

Oι Arcade Fire ερμηνεύουν μία δική τους εκτέλεση στον «Μικρό Τυμπανιστή», όσο οι Τόμπι Μαγκουάιαρ και Σάμιουελ Τζάκσον προσπαθούν να επιβιώσουν τον... χριστουγεννιάτικο σουρεαλισμό του Ζακ Γαλιφιανάκη. Δείτε το βίντεο...

Χριστουγεννιάτικος Ζακ Γαλιφιανάκης: Σάμιουελ Τζάκσον & Τόμπι Μαγκουάιαρ, Arcade Fire & Μικρός Τυμπανιστής

Εορταστικό, χριστουγεννιάτικο επεισόδιο στη διαδικτυακή εκομπή του «Ανάμεσα σε Δύο Φτέρες» (Between two Feans) ετοίμασε ο Ζακ Γαλιφιανάκης. Καλεσμένοι του οι Σάμιουελ Τζάκσον («ήσουν πρωταγωνιστής στο καλύτερο Die Hard, ουπς σόρι, στο τρίτο Die Hard...») και Τόμπι Μαγκουάιαρ («μην μετράς μαζί μου, βγάλε το σκασμό, εγώ κάνω την αντίστροφη μέτρηση στο σόου μου, που είναι Xmas Spectacular!»).

«Εχεις πάει ποτέ σε μπαρ (house) όπου σερβίρουν μόνο χυμό μήλου και κάποιος ενθουσιασμένος να φωνάξει «this cider house rules!» ρωτάει τον Μαγκουαϊαρ ο Ζακ σε παραλήρημα αυτοσχεδιασμού, ενώ ο Σάμιουελ Τζάκσον ακούει το out-of-this-world: «έχεις παραγγείλει ποτέ σε αεροπλάνο σάντουιτς με φίδι;» (snakes on a bagel)

1

Οχι δεν μεταφράζονται οι ατάκες, αλλά ούτε και το χιούμορ του Γαλιφιανάκη. Το αυτοσχεδιαστικό του «ό,τι να'ναι», είτε σου αρέσει, είτε όχι.

Τη συζήτηση του παραλόγου ακολουθούν οι Arcade Fire, οι οποίοι πλήρως συντονισμένοι με το σουρεάλ, ερμηνεύουν μία δική τους εκτέλεση του «Μικρού Τυμπανιστή». Σε κάποια στιγμή ανάβουν τσιγάρο. Είναι ή λίγο πριν, ή λίγο μετά που η κάμερα ζουμάρει στον Γαλιφιανάκη που επιδίδεται σε selfie πόζες με το κινητό του. Ο,τι να' ναι.

Δείτε το βίντεο στη σελίδα του Funny or Die. Καλές Γιορτές!2