Buzz

«Mistaken For Strangers: θεατρικό» - Ζακ Γαλιφιανάκης & Τεντ Ντάνσον vs The National

στα 10

Bασισμένο στο «Mistaken for Strangers», το ντοκιμαντέρ που ακολουθεί τους The National στην High Violet περιοδεία τους, ένα ακόμα «Funny or Die» βίντεο που... μόνο αν πατήσεις το play θα το πιστέψεις.

«Mistaken For Strangers: θεατρικό» - Ζακ Γαλιφιανάκης & Τεντ Ντάνσον vs The National

Αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις δύο φτέρες του, ο Ζακ Γαλιφιανάκης επιστρατεύει το φίλο του Τεντ Ντάνσον για το γύρισμα ενός «Funny or Die» βίντεο. Η ιδέα τους θέλει να επιχειρούν να διασκευάσουν ως θεατρικό έργο το «Mistaken for Strangers», το βραβευμένο μουσικό ντοκιμαντέρ του Τομ Μπέρνιντζερ. Ο Τομ Μπέρνιντζερ δεν είναι άλλος από τον μικρό αδελφό του Ματ Μπέρνιντζερ του frontman των The National και το ντοκιμαντέρ του «Mistaken for Strangers» ακολουθεί την μπάντα στην High Violet περιοδεία του 2010. Αυτό που ξεκίνησε ως ένα ροκ ντοκιμαντέρ, εξελίχθηκε μέσα σε 2 χρόνια από την μία σε κάτι βαθιά προσωπικό, κάτι που κοιτάει τα γεγονότα με χιούμορ και συγκίνηση για τη σχέση των δύο αδελφών.

«Συνήθως στο χώρο του θεάματος κάποιος ανεβάζει ένα θεατρικό και μετέπειτα έρχεται κάποιος άλλος που οραματίζεται να το διασκευάσει σε ταινία» εξηγεί στην κάμερα ο Τεντ Ντάνσον, προσπαθώντας να κρατηθεί σοβαρός. «Εμείς σκεφτήκαμε να αντιστρέψουμε τη δημιουργική διαδικασία...»

«Εχοντας ήδη πάρει συνέντευξη από τον Πρόεδρο Ομπάμα, έψαχνα το επόμενό μου βήμα» συνεχίζει σοβαρότατος ο Γαλιφιανάκης. «Το θέατρο ήταν πάντα η μεγάλη μου αγάπη. Μου πρότειναν το ρόλο του ''Σρεκ'' στο Broadway, αλλά είχα πρόσφατα ερμηνεύσει ''Σρεκ'' off Broadway, οπότε...» (ύφος Τεντ Ντάνσον: ανεκτίμητο)

1

Ο Τεντ Ντάνσον αναλαμβάνει το ρόλο του frontman Ματ Μπέρνιντζερ, ενώ ο απίστευτος Ζακ αυτόν του loser μικρού αδελφού. Guest stars στο βίντεο, τα πραγματικά αδέλφια που προσπαθούν να βοηθήσουν τους ηθοποιούς «να μπουν στο ρόλο».

Ας μην σας πούμε άλλα. Δείτε το «Mistaken for Strangers: The Play» βίντεο του «Funny or Die» εδώ!

2

Δείτε ακόμα: