Buzz

Ζακ Γαλιφιανάκης, Τζέιμς Φράνκο και Εντουαρντ Νόρτον σ' ένα βίντεο υπέρ των γκέι γάμων!

στα 10

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης καλεί στην «ανάμεσα σε δύο φτέρες» εκπομπή του τον Τζέιμς Φράνκο και τον ανακρίνει με το δικό του τρόπο για τη ζωή και την καριέρα του. Το FunnyOrDie βίντεο παντρεύει τους «Spring Breakers» με τον γκέι γάμο. Κυριολεκτικά.

Ζακ Γαλιφιανάκης, Τζέιμς Φράνκο και Εντουαρντ Νόρτον σ' ένα βίντεο υπέρ των γκέι γάμων!

Μία μία οι πολιτείες της Αμερικής νομιμοποιούν τους γάμους μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών και το Χόλιγουντ δεν μένει αμέτοχο στο σχολιασμό. Το γνωστό FunnyOrDie site σκάρωσε ένα βίντεο που επιστρατεύει τον Ζακ Γαλιφιανάκη, τον Εντουαρντ Νόρτον και τον Τζέιμς Φράνκο σε μία γαμήλια περιπέτεια στο Κανκούν στο Μεξικό - μπερδεύοντας τη δράση με σάτιρα των «Spring Breakers» του Χάρμονι Κορίν.

Ολα ξεκινούν από τη διαβόητη ιντερνετική σατιρική εκπομπή του Γαλιφιανάκη «Ανάμεσα σε 2 Φτέρες», όπου τοποθετεί τους καλεσμένους του ανάμεσα σε δύο γλάστρες με φτέρες, και τους κάνει προκλητικές (όχι ακριβώς) ερωτήσεις.

1

Ο Τζέιμς Φράνκο κλήθηκε να απαντήσει για το πόσες ώρες κοιτάζεται στον καθρέφτη κάθε μέρα, τον αγαπημένο του συμπρωταγωνιστή, ποιο από τα πρότζεκτ του πιστεύει ότι έχουν κάνει το κοινό να τον κράξει περισσότερο, αν θα παρουσίαζε τα Οσκαρ («μα το έχω κάνει», «όχι αυτό που έκανες δεν ήταν παρουσίαση») ανάμεσα σε πολλά άλλα.

Εκεί όμως που το βίντεο παίρνει εντελώς άλλη τροπή είναι όταν βγαίνουν οι μουσικοί καλεσμένοι - η μπάντα των «The Lonely Island» (οι οποίοι δεν είναι από τους κωμικούς του Saturday Night Live, Αντι Σάμπεργκ, Ακίβα Σάφερ και Τζόρμα Τακόνε) και ερμηνεύουν τον ύμνο των διακοπών «Spring Break Anthem».

2

Αλλά με μία ανατροπή: οι στίχοι θέλουν τους άντρες να παντρεύονται τους καλούς τους κατά τη διάρκεια των διακοπών και εκεί κάνει την guest εμφάνισή του ο Εντουαρντ Νόρτον.

Δεν έχουμε λόγια πια για τον Ζακ Γαλιφιανάκη. Ετσι κι αλλιώς μας έχουν τελειώσει προ πολλού για τον Τζέιμς Φράνκο.

Δείτε το βίντεο και διαβάστε περισσότερα για τον Τζέιμς Φράνκο και για τον Ζακ Γαλιφιανάκη.