Industry

Πω πω ντροπή! Η Αντζελίνα Τζολί συναντά την Εϊμι Πασκάλ της Sony μετά την κυκλοφορία του email που τη γελοιοποίησε

στα 10

Το χακάρισμα της Sony έχει παράλληλες απώλειες. Διαβάστε και κλάψτε, ή γελάστε με την καρδιά σας.

Πω πω ντροπή! Η Αντζελίνα Τζολί συναντά την Εϊμι Πασκάλ της Sony μετά την κυκλοφορία του email που τη γελοιοποίησε

«Περιορισμένου ταλέντου κακομαθημένο παιδί». Ετσι χαρακτηρίστηκε η Αντζελίνα Τζολί στην αλληλογραφία της Εϊμι Πασκάλ, Αντιπροέδρου της Sony Pictures και του παραγωγού Σκοτ Ρούντιν, η οποία ήρθε στη δημοσιότητα πριν λίγες μέρες, στο πλαίσιο της τεράστιας διαρροής ταινιών και εγγράφων του στούντιο. Μόνο που το Χόλιγουντ είναι κι αυτό ένα χωριό και η στιγμή της συνάντησης της Τζολί με την Πασκάλ ήταν επόμενο να μην αργήσει: οι δυο γυναίκες συναντήθηκαν, πρόσωπο με πρόσωπο, στο «Women in Entertainment Power 100 Breakfast» του Hollywood Reporter την Τετάρτη και η ιστορική φωτογραφία μιλάει όσο χίλιες λέξεις… απολογίας!

jolie pascal 607 JosiahW/AKM-GSI

Η Αντζελίνα Τζολί κοιτάζει συγκαταβατικά, με επιβεβλημένη αξιοπρέπεια, ενώ μάλλον μέσα της σκέφτεται, «θα σε κανονίσω θείτσα». Η Εϊμι Πασκάλ δαγκώνει τα χείλη της, σε συντετριμμένη πόζα και, σαν καλή Αμερικανίδα PRίστα, πιάνει στιβαρά την Αντζι από τα μπράτσα για να την πείσει για την ειλικρινή της μεταμέλεια. Η κυρία από πίσω γνωρίζει ότι βρίσκεται τυχαία μπροστά σ’ ένα σημαντικό ενσταντανέ και δηλώνει έτοιμη για όλα!

Φυσικά, η Εϊμι Πασκάλ, που είναι πραγματικά από τις πιο ισχυρές, ικανές και επιτυχημένες γυναίκες (και άντρες, για την ακρίβεια!) της κινηματογραφικής βιομηχανίας, είχε ήδη ζητήσει συγγνώμη για την ντροπιαστική αλληλογραφία με μια δήλωσή της στο NBC, όπου έλεγε: «Το περιεχόμενο των emails μου προς τον Σκοτ Ρούντιν ήταν προσβλητικό και ανάρμοστο αλλά δεν αποτελεί σωστή απεικόνιση του ποια είμαι. Παρότι ήταν μια ιδιωτική επικοινωνία που κλάπηκε, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για όσα έγραψα και ζητώ συγγνώμη απ’ όλους όσους έθιξα.» Και, ναι, είμαστε σίγουροι ότι και η Εϊμι Πασκάλ και η Αντζελίνα Τζολί έχουν την ευστροφία και την πείρα να χειριστούν την «παρεξήγηση» με επαγγελματισμό. Αλλά πολύ θα θέλαμε ν’ ακούσουμε το «ιδιωτικό» κουτσομπολιό που ασφαλώς θα ακολούθησε την τυχαία συνάντηση, στους οικείους τους. Μπορεί κάποιος να τη χακάρει κι αυτήν παρακαλούμε;

Διαβάστε περισσότερα: