Buzz

To 2ο trailer του «Unbroken», η Αντζελίνα Τζολί και ο νέος σταρ που γεννήθηκε

στα 10

Αν κάτι αποδεικνύει το δεύτερο trailer του «Unbroken» που κυκλοφόρησε είναι ότι η Αντζελίνα Τζολί ήρθε για να μείνει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Κι ότι δεν διάλεξε για τυχαία έναν πρωταγωνιστή που φέτος έχει κάνει τον κινηματογραφικό κόσμο να παραμιλά.

To 2ο trailer του «Unbroken», η Αντζελίνα Τζολί και ο νέος σταρ που γεννήθηκε

Κυρίες και κύριοι, ο Τζακ Ο' Κόνελ. Ο συγκλονιστικός πρωταγωνιστής του «'71», η εκρηκτική ανακάλυψη του Ντέιβιντ Μακένζι στο «Γροθιές στους Τοίχους» (που δυστυχώς επέζησε στις αθηναϊκές αίθουσες μόνο μία εβδομάδα!), ο βρετανός 24χρονος ηθοποιός με το ωμό ταλέντο, το εύθραυστο βλέμμα και την δαιμονισμένη ενέργεια που απαιτεί να τον προσέξεις. Και δεν τον προσέξαμε μόνο εμείς.

Αυτός είναι ο "άγνωστος" σταρ του «Unbroken», της δεύτερης σκηνοθετικής απόπειρας της Αντζελίνας Τζολί, μίας επικής παραγωγής που μας αφηγείται τη ζωή του ήρωα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, Λούι Ζαμπερίνι - από τα νεανικά του χρόνια ως Ολυμπιονίκης, μέχρι την αιχμαλωσία του από τους Ιάπωνες.

Jack O Conell 71 O Τζακ Ο' Κόνελ στο «'71» του Γιαν Ντεμάνζ

Jack O Conell starred up Στο «Γροθιές στους Τοίχους» του Ντέιβιντ Μακένζι

Jack O Conell Unbroken Kαι όπως θα τον δούμε στο «Unbroken» της Αντζελίνα Τζολί

Το «Unbroken» στηρίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Λόρα Χίλενμπραντ (η ίδια είχε γράψει και το «Seabiscuit: An American Legend») που αφηγείται την αληθινή ιστορία του Ολυμπιονίκη και βετεράνου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Λούι Ζαμπερίνι, ο οποίος πολεμώντας στον ειρηνικό, επέζησε της πτώσης του αεροπλάνου του, έμεινε 47 μέρες σε μία σχεδία στην μέση του πουθενά και διασώθηκε από τους Ιάπωνες μόνο και μόνο για να καταλήξει αιχμάλωτος πολέμου σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Το σενάριο υπογράφει ο Γουίλιαμ Νίκολσον («Les Miserables», «Μονομάχος», «Elizabeth: The Golden Age»), ενώ δίπλα στον Τζακ Ο' Κόνελ συμπρωταγωνιστεί ο Γκάρετ Χέντλαντ.

Εδώ κι ένα χρόνο, η Αντζελίνα χτίζει το buzz της ταινίας, φαίνεται όμως ότι ο πρωταγωνιστής της δεν περιμένει τα αναμενόμενα βραβεία (φυσικά και μία τέτοια ταινία, με τέτοιο θέμα και το όνομα της μεγαλύτερης σταρ στη σκηνοθεσία θα σπρωχθεί στην οσκαρική κούρσα) για να λάμψει, για να τον ανακαλύψουν, για να κάνει τη δικά του άλματα καριέρας. Σ' αυτή την πλευρά του Ατλαντικού τουλάχιστον, διανύει την απόλυτη χρονιά του.

Μας έχει κερδίσει ήδη, κι ένα μόνο μάς τρομάζει: ελπίζουμε το Χόλιγουντ να μην τον καταπιεί, έτσι άγουρο και ασχημάτιστο ακόμα.

Δείτε το δεύτερο trailer του «Unbroken»:

.

Διαβάστε ακόμα: