Buzz

«Περιορισμένου ταλέντου κακομαθημένο παιδί»: Ο πόλεμος ανάμεσα στη Sony και την Αντζελίνα Τζολί μόλις ξεκίνησε...

στα 10

Ανάμεσα στις συνομιλίες που διέρρευσαν μετά το χακάρισμα στη Sony Pictures, βρίσκεται και μια διόλου κολακευτική ανταλλαγή e-mails για την Αντζελίνα Τζολί.

«Περιορισμένου ταλέντου κακομαθημένο παιδί»: Ο πόλεμος ανάμεσα στη Sony και την Αντζελίνα Τζολί μόλις ξεκίνησε...

Η διαρροή των λογαριασμών της Sony Pictures - μια από τις μεγαλύτερες που έγιναν ποτέ στο Χόλιγουντ, μπορεί να μην προκλήθηκε από τη Βόρειο Κορέα, όπως τουλάχιστον πίστευαν όλοι ως αντίποινα για το «Interview» του Σεθ Ρόγκεν και του Τζέιμς Φράνκο, αλλά έχει αρχίσει να προκαλεί μεγάλα προβλήματα, αφού βγάζει με το έτσι θέλω στη δημοσιότητα τα άπλυτα των σταρς (από άμοιβες μέχρι τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους) και συζητήσεις «κεκλεισμένων των θυρών» ικανές να ξεσηκώσουν μεγάλη αναστάτωση στη βιομηχανία.

Διαβάστε αναλυτικά: Συνεχίζεται το χακάρισμα στη Sony Pictures, ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία

Μια από αυτές τις συζητήσεις μεταξύ της αντιπροέδρου της Sony Εϊμι Πασκάλ και του παραγωγού Σκοτ Ρούντιν «αδειάζει» κυριολεκτικά την Αντζελίνα Τζολί, με αφορμή τη βιογραφία του Στιβ Τζομπς και την εμπλοκή του Ντέιβιντ Φίντσερ σε αυτήν.

Η συζήτηση έγινε με αφορμή την προσωρινή δέσμευση του Ντέιβιντ Φίντσερ να σκηνοθετήσει τη βιογραφία του Στιβ Τζομπς και να αφήσει για ακόμη μια φορά την «Κλεοπάτρα», το προσωπικό πρότζεκτ της Αντζελίνα Τζολί.

«Η Τζολί είναι εκνευρισμένη που δώσαμε στον Ντέιβιντ το "Jobs". Θέλει να μιλήσει.», έγραφε η Πασκάλ σε ένα e-mail με ημερομηνία 27 Φεβρουαρίου 2014.

«Θα το ξεπεράσει. Δεν θέλω να χάσω το χρόνο μου με αυτό», απαντάει ο Σκοτ Ρούντιν που την ίδια ημέρα και από φόβο μήπως η Τζολί κάνει το θέμα μεγαλύτερο απ' όσο ήταν γράφει ξανά: «ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΕΛΩ, ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΤΖΙ ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ JOBS.».

Η Πασκάλ του απαντάει: «Μην με απειλείς.»

Και ο Ρούντιν πια ξεφεύγει: «Μην προσπαθήσεις ούτε για ένα δευτερόλεπτο να παίξεις με μένα. Δεν υπάρχει καμία "Κλεοπάτρα" για να γίνει (με ξεπερνάει το πόσο κακό είναι αυτό, το κακομαθημένο αχαλίνωτο εγώ αυτής της γυναίκας και το κόστος της ταινίας) και αν δεν της το πεις ότι δεν σου αρέσει το σενάριο - που για να σου θυμίσω, ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗΝ - αυτό θα ξεφύγει σε ακόμη μεγαλύτερη τρέλα, αλλά επίτρεψε μου να σου πω ότι δεν έχω την παραμικρή όρεξη να ικανοποιώ κακομαθημένα παιδιά και θα της το πω εγώ αν δεν το κάνεις.»

Σε μια συνέχεια e-mails που αναφέρονται στην ταινία και στη δυσαρέσκεια του Ρούντιν, ο παραγωγός συνεχίζει: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να αναλάβω ένα λουτρό του εγώ της, που θα κοστίσει πάνω από 180 εκατομμύρια δολάρια και που και οι δύο γνωρίζουμε ότι θα είναι μια καθοριστική αποτυχία και για τους δυο μας. Δεν καταστρέφω την καριέρα μου για ένα περιορισμένου ταλέντου κακομαθημένο παιδί που δεν δίστασε να παραμερίσει αυτό το σχέδιο για 18 μήνες προκειμένου να να σκηνοθετήσει μια ταινία. Δεν έχω καμία επιθυμία να κάνω ταινία μαζί της, ή με κανέναν τον οποίο ορίζει αυτή και όχι εμείς. Είναι απλά μια camp φιγούρα και ένα celebrity, αυτό είναι όλο και το τελευταίο πράγματα που θα ήθελα, είναι να κάνω μια τεράστια αποτυχία μαζί της, όλοι το βλέπουν ότι θα είναι. Θα καταλήξουμε να γίνουμε ο περίγελως της βιομηχανίας και θα το αξίζουμε. Είναι ολοκάθαρο ότι εκεί οδηγείται και δεν μπορώ να πιστέψω ότι χάνουμε το χρόνο μας ακόμη με αυτό.»

Για την ιστορία, ο Ντέιβιντ Φίντσερ εγκατέλειψε τη βιογραφία του Στιβ Τζομπς, η ταινία άλλαξε στούντιο το Νοέμβριο και ανήκει πια στην Universal, η «περιορισμένου ταλέντου κακομαθημένη» Τζολί συζητείται ως φαβορί για τα φετινά Οσκαρ με το «Unbroken» και η «Κλεοπάτρα» παραμένει ακόμη ένα πρότζεκτ που κανείς δεν ξέρει αν θα γίνει πραγματικότητα.

Αναμένουμε με αγωνία μια απάντηση της Αντζελίνα Τζολί...

Διαβάστε ακόμη: