Industry

H οικογένεια του Δαναός μεγαλώνει και αποκτά θερινή αίθουσα από 25 Ιουνίου

στα 10

H οικογένεια του Δαναού μεγαλώνει και αποκτά θερινή αίθουσα στην αγαπημένη γειτονιά των Αμπελοκήπων. Ανανεώνουμε τα ραντεβού μας με το κοινό στην ταράτσα του κινηματογράφου «Ανεσις».

Flix Team
H οικογένεια του Δαναός μεγαλώνει και αποκτά θερινή αίθουσα από 25 Ιουνίου

Ο θερινός κινηματογράφος «Ανεσις» υποδέχεται τους σινεφίλ της πόλης από την Πέμπτη 25 Ιουνίου και ο Ηλίας Γεωργιόπουλος, ιδιοκτήτης του κινηματογράφου Δαναού αλλά και της εταιρείας διανομής Danaos Films αναλαμβάνει τη λειτουργία του.

Mε υψηλό αίσθημα ευθύνης όπως πάντα απέναντι στους θεατές που μετά από τόσο χρόνια θεωρούμε οικογένειά μας, ότι θα πληρούμε όλες τις υγειονομικές προϋποθέσεις για τη μέγιστη ασφάλεια του κοινού.

Επιλέγοντας πάντα τις καλύτερες ταινίες, υποσχόμαστε στο κοινό ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα συντροφεύσει τις καλοκαιρινές νύχτες στην πόλη. Οι «Μεταφραστές» καθώς και το «Ρουά Ματ» είναι τα έργα που εγκαινιάζουν για φέτος τη λειτουργία του θερινού σινεμά «Ανεσις». Ακόμα, μεταξύ άλλων, θα παρακολουθήσουμε στη μεγάλη οθόνη την πολυαναμενόμενη ταινία «Trip to Greece», την Ιταλική κωμωδία «Κάνε Παιδιά να Δεις Καλό», την περιπέτεια «Το Κόλπο του Αιώνα», τη «Μουλάν» καθώς και την επιστροφή του Κρίστοφερ Νόλαν με το «Tenet».

«Η οικογένεια του Δαναού αποκτά μία θερινή αίθουσα και διευρύνει την δραστηριότητά της 12 μήνες το χρόνο. Η απόκτηση ενός θερινού σινεμά είναι άλλωστε κάτι που επιθυμούσαμε καιρό. Υποσχόμαστε πως στο Άνεσις θα κρατήσουμε το υψηλό επίπεδο παροχών και υπηρεσιών που διακρίνουν το Δαναό εδώ και 50 σχεδόν χρόνια, από το 1972» δήλωσε ο Ηλίας Γεωργιόπουλος.