Buzz

Η Εϊμι Σούμερ αποχώρησε από την ταινία της «Barbie»

στα 10

Τελικά δεν κράτησε και πολύ η χαρά που είχαμε όταν μάθαμε ότι η πληθωρική κωμικός θα ενσαρκώσει την πιο διάσημη κούκλα του κόσμου.

Η Εϊμι Σούμερ αποχώρησε από την ταινία της «Barbie»

Όταν έγινε γνωστό ότι η Εϊμι Σούμερ θα είναι η Barbie στην νέα ταινία της Sony, ήμασταν σίγουροι ότι όχι μόνο θα έσπαγε, με τεράστια υπερηφάνεια μάλιστα, όλα εκείνα τα ταμπού αλλά και τα λανθασμένα μηνύματα που περνούσε η Mattel όλα αυτά τα χρόνια στα μικρά κορίτσια, αλλά θα έφερνε και έναν νέο αέρα για όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για την ομορφιά και τον φεμινισμό με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Αλλά δυστυχώς όλο αυτό μάλλον παραήταν καλό για να είναι αληθινό. Όπως ανακοινώθηκε τελικά, η Εϊμι Σούμερ αποχώρησε από την ταινία λόγω του ότι τα γυρίσματα της συμπίπτουν με αυτά της ταινίας «She Came to Me» στην οποία πρωταγωνιστεί η ίδια με τον Στιβ Καρέλ. Σε μια ανακοίνωσή της, η Σούμερ είπε τα εξής: «Δυστυχώς δεν θα πρωταγωνιστήσω στην ταινία της "Barbie". H ταινία έχει τόσες πολλές προοπτικές, και η Sony και η Mattel ήταν τόσο συνεργάσιμοι. Είμαι πολύ στεναχωρημένη, αλλά ανυπομονώ να δω την Barbie στην μεγάλη οθόνη».

Διαβάστε ακόμα: H Εϊμι Σούμερ και η Γκόλντι Χον πάνε τις χειρότερες διακοπές της ζωής τους στο «Snatched»

amy shumer

Η Mattel και η Sony είπαν πως σέβονται και υποστηρίζουν την απόφαση της Εϊμι και πως είναι έτοιμοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να φέρουν την Barbie στην μεγάλη οθόνη.

Όταν πρωτονακοινώθηκε πως η Σούμερ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία τον προηγούμενο Δεκέμβριο, πολλοί ήταν αυτοί που έτρεξαν αμέσως να την κοροϊδέψουν και να την κακοχαρακτηρίσουν για την επιλογή αυτή. Όμως η Σούμερ, με μια ανάρτηση στον Instagram της, είπε ανάμεσα σε άλλα πως «δηλώνω την βαθύτατη συμπάθειά μου σε όλα αυτά τα τρολς που πονάνε πολύ περισσότερο από όσο μπορούμε να κατανοήσουμε. Θέλω να τα ευχαριστήσω που έκαναν σαφές πως είμαι η καλύτερη επιλογή για τον ρόλο. Κάτι τέτοιες αναρτήσεις και συμπεριφορές μας κάνουν να καταλάβουμε πως κάτι πάει στραβά με τον κόσμο και ότι όλοι πρέπει να δουλέψουμε μαζί για να το αλλάξουμε».

Very very honored to be nominated for 2 Grammys and to be considered to play an important and evolving icon. Is it fat shaming if you know you're not fat and have zero shame in your game? I don't think so. I am strong and proud of how I live my life and say what I mean and fight for what I believe in and I have a blast doing it with the people I love. Where's the shame? It's not there. It's an illusion. When I look in the mirror I know who I am. Im a great friend, sister, daughter and girlfriend. I'm a badass comic headlining arenas all over the world and making tv and movies and writing books where I lay it all out there and I'm fearless like you can be. Thanks to everyone for the kind words and support and again my deepest sympathy goes out to the trolls who are in more pain than we will ever understand. I want to thank them for making it so evident that I am a great choice. It's that kind of response that let's you know something's wrong with our culture and we all need to work together to change it. Anyone who has ever been bullied or felt bad about yourself I am out there fighting for you, for us. And I want you to fight for yourself too! We need to laugh at the haters and sympathize with them. They can scream as loud as they want. We can't hear them because we are getting shit done. I am proud to lead by example. "I say if I'm beautiful, I say if I'm strong. You will not determine my story. I will" #thegirlwiththelowerbacktattoo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @amyschumer στις

Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάποιος σκηνοθέτης, το σενάριο της ταινίας είχε αναπτυχθεί από την ίδια την Σούμερ και την αδερφή της Κιμ Κάραμελ (από μια ιδέα της Χίλαρι Γουίνστον), αλλά ακόμα δεν είναι γνωστό αν τελικά το στούντιο θα κρατήσει το ίδιο σενάριο μετά την αποχώρηση της Σούμερ ή θα το αλλάξει. Σύμφωνα με αυτό θα συνδύαζε animation με live action και θα ακολουθούσε μια κούκλα στο κόσμο της Barbie η οποία εξορίζεται στον αληθινό κόσμο επειδή δεν είναι τέλεια. Η ταινία ήταν προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 29 Ιουνίου 2018. Εμείς πάντως ευχόμαστε η Sony και η Mattel να μην αλλάξουν την κατεύθυνση που έχουν πάρει ήδη για την ταινία, μετατρέποντάς τη κάτι σε τελείως ψεύτικο και πλαστικά όμορφο για ακόμη μια φορά.

Διαβάστε ακόμη

amy shumer