Buzz

Καλύτερο κι από αληθινό: Η Γκόλντι Χον κι η Εϊμι Σούμερ είναι «Μητέρα / Κόρη»

στα 10

Τα πρώτα στοιχεία για την υπόθεση του «Mother/Daughter» που ετοιμάζεται για το 2017 μοιάζουν να προεξοφλούν μια απολαυστική κωμωδία.

Καλύτερο κι από αληθινό: Η Γκόλντι Χον κι η Εϊμι Σούμερ είναι «Μητέρα / Κόρη»

Μίλησε γι' αυτό η σεναριογράφος Κέιτ Ντίπολντ, σε συνέντευξη που έδωσε στο collider για την προώθηση του γυναικείου «Ghostbusters» που υπογράφει. Η ταινία όπου η Εϊμι Σούμερ θα συμπρωταγωνιστήσει με την Γκόλντι Χον, 15 χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση στο σινεμά, στο «The Banger Sisters» του 2002, έχει πια πάρει μπροστά κι ετοιμάζεται για τις 12 Μαΐου 2017.

Διαβάστε ακόμη: Η γυμνή Εϊμι Σούμερ σε ένα δυνατό μήνυμα εναντίον της ελεύθερης οπλοκατοχής

γκόλντι χον κέιτ χάντσον 607 Η Γκόλντι Χον με την αληθινή της κόρη, Κέιτ Χάντσον

Ο τίτλος «Mother/Daughter» είναι προσωρινός, όμως η ιστορία παρακολουθεί μια μητέρα και μια κόρη κι είναι εμπνευσμένη από τη μαμά της Ντίπολντ. Εξηγεί η σεναριογράφος, «Οταν ήμουν μικρότερη, η μαμά μου ήταν πολύ περιπετειώδης. Μετά χώρισαν με τον μπαμπά μου κι άρχισε να την απασχολεί περισσότερο η ασφάλεια. Είναι υπέροχη, καταπληκτική, αλλά νιώθω ότι μέσα της βρίσκεται κρυμμένο ένα τολμηρότερο πνεύμα, γι' αυτό και τη βάλαμε ν' ανοίξει λογαριασμό σ' ένα dating site. Κάπου εκεί άρχισα να ονειρεύομαι, τι θα γινόταν αν την πήγαινα κάπου για τρελές διακοπές και την παρέσυρα σε απάτητα μονοπάτια, έτσι, για να δούμε τι θα γίνει; Κι αυτό είναι η ταινία: μια μητέρα που οδηγείται από την κόρη της σε απάτητα μονοπάτια, μόνο που όλοι οι φόβοι της βγαίνουν αληθινοί!» Στο σενάριο της Ντίπολντ συνεργάζεται και η Εϊμι Σούμερ, ενώ την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Τζόναθαν Λέβιν του «50/50» και στο καστ εμφανίζεται και ο Κρίστοφερ Μελόνι. Κι αν η φιλμογραφία της Ντίπολντ και του Λέβιν δε μάς προσφέρει απαραίτητα εγγυήσεις έξυπνάδας, η Γκόλντι Χον κι η Εϊμι Σούμερ κάνουν την ταινία, αυτόματα, έναν από τους πιο hot τίτλους της ερχόμενης χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη: