Buzz

Η Γκόλντι Χόουν επιστρέφει στο σινεμά γιατί η Εϊμι Σούμερ το ήθελε!

στα 10

H Eϊμι Σούμερ επέλεξε ποια θα ήθελε να είναι η συμπρωταγωνίστριά της. Και οι παραγωγοί ενέδωσαν. Κάπως έτσι, επιστρέφει η Γκόλντι Χόουν στις οθόνες μας μετά από 14 χρόνια!

Η Γκόλντι Χόουν επιστρέφει στο σινεμά γιατί η Εϊμι Σούμερ το ήθελε!

Σύμφωνα με το Variety, η Γκόλντι Χόουν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την νέα ταινία της Εϊμι Σούμερ. Θα παίξει την μητέρα της στην κωμωδία του στούντιο της Fox , «Mother/Daughter». Αν δεχτεί την πρόταση, αυτός ο ρόλος θα σημάνει την επιστροφή της στην μεγάλη οθόνη, 14 χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση: το «Banger Sisters» με την Σούζαν Σαράντον.

Διαβάστε επίσης: Η Εϊμι Σούμερ και οι υπόλοιπες «αληθινές» γυναίκες στο ημερολόγιο της Pirelli 2016

Goldie Hawn 607 1

Η Fox είχε ανακοινώσει τα σχέδιά της για αυτό το πρότζεκτ από τον Οκτώβριο, προγραμματίζοντας μάλιστα την πρεμιέρα για τις 12 Μαΐου του 2017 («Ημέρα της Μητέρας» στην Αμερική). Mετά την επιτυχία του «Trainwreck» (110 εκατομμύρια δολάρια στην Αμερική κι ακόμα 30 στον υπόλοιπο κόσμο) φαίνεται πως κανείς δεν της χαλάει χατήρι.

Το σενάριο υπογράφει η Κέιτ Ντίπολντ («The Heat») και ο Τζόναθαν Λέβιν («50/50») τη σκηνοθεσία Η Εϊμι Σούμερ έχει ήδη δεχθεί το ρόλο της κόρης και ήταν η ίδια που επέμεινε στην επιλογής της Γκόλντι Χόουν για τον κρίσιμο συμπρωταγωνιστικό της ρόλο.

Goldie Hawn 607

Μακάρι το «Λουλούδι του Κάκτου» να κάνει ένα comeback αντάξιο της αγάπης που της είχαμε σε περασμένες δεκαετίες. Η Γκόλντι Χόουν δεν ήταν απλά ένα από τα ωραιότερα κορίτσια του σινεμά των 70ς και των 80ς, αλλά και μία κομεντιέν εξαιρετικού αυτοσαρκασμού και timing.

Αν το σενάριο είναι αρκετά γενναίο, οι δυο τους μπορεί να γράψουν ιστορία.

Για να δούμε...

Διαβάστε ακόμα: